خرید و قیمت ارزان 36 مدل نمکدان {باکیفیت} + راهنمای خرید آنلاین
نکات مهم برای خرید بهترین نمکدان چیست؟
معمولاً در سرویسهای چینی، آرکوپال، کریستال و …، نمکدانها نیز وجود دارند. با این حال، شکستن آنها به معنای بایستی هزینههای بیشتری برای خرید مجدد یا ناقص شدن سرویس است. بنابراین، پیشنهاد ما این است که علاوه بر سرویس چینی، آرکوپال و …، نمکدانهای جداگانه را نیز تهیه کنید.
نمک، علاوه بر حرمت و احترامی که در میان ملل مختلف، از جمله ما ایرانیان، دارد، به عنوان مهمترین چاشنی برای هر غذا تلقی میشود. این چاشنی پُرمصرف نه تنها به غذاها طعم میدهد، بلکه برخی از میوهها را نیز خوشمزهتر میکند. به همین دلیل، وجود نمک و نمکدانهای زیبا و شیک روی میز پذیرایی و میز ناهارخوری امری ضروری است.
البته به یاد داشته باشید که میزان مصرف نمک به سلیقه افراد بستگی دارد. با این حال، تنوع در تولید نمکدانها به دلیل این مسأله بسیار زیاد شده است. نمکدانها بر اساس فاکتورهای مختلفی طراحی و تولید میشوند که قبل از خرید باید با آنها آشنا شوید. این آشنایی با نکات خرید نمکدان، به شما کمک میکند تا نمکدانی را که به نیازها و انتظارات شما مطابقت دارد، انتخاب کنید.
بنابراین، در مبحث پیشرو از مجله اینترنتی کالانقد، به معرفی انواع نمکدانها و نکات مهم برای انتخاب و خرید آنها میپردازیم. همراهی شما انگیزه ما را دوچندان خواهد کرد.
درحال دریافت محصولات منتخب ...
چرا باید نمکدان را خریداری کنیم؟
از دهه ۱۸۷۰ به بعد، نمکدانها به یکی از لوازم ضروری آشپزخانه تبدیل شدهاند. این وسیله با رویهای سوراخدار به شما امکان میدهد که به مقدار کم و دلخواه از نمک استفاده کنید. نمکدانها ساختاری جمع و جور و قابل حمل دارند که صرفهجویی در وقت، انرژی و رعایت بهداشت را تضمین میکنند.
زمانی که در حال طبخ غذا هستید، نیازی به شیشههای بزرگ نمک ندارید. کافی است نمکپاش را از روی میز بردارید، آن را تکان دهید و نمک مورد نیازتان را روی غذا بریزید.
نمکدانهای مدرن حاوی دربهای قابل تنظیمی هستند که جریان و میزان ادویه را کنترل میکنند و امکان استفاده از نمک در مقادیر مختلف را فراهم میکنند.
با قرار دادن نمکدان روی میز ناهارخوری، به شما امکان استفاده راحت از آن را حین مصرف غذا برای خود و خانوادهتان میدهد.
همچنین، نمکدانهای شیک به زیبایی میز و سفره شما کمک میکنند.
چه نوع نمکدانی باید تهیه کنیم؟
نمکدانها در سه مدل قدیمی، مدرن و جدید در بازار موجودند، هرکدام با مزایا و معایب خود.
نمکدانهای قدیمی: این نوع نمکدانها کوچکتر و فشردهتر از دیگر مدلها هستند و طراحی سادهای دارند که استفاده و تمیزکردن آنها آسان است. درب آنها به سبک سنتی است که جریان ادویه را ثابت نگه میدارد، اما ظرفیت کمتری نسبت به مدلهای دیگر دارند. بنابراین، برای کسانی که به سبکهای ساده و جمع و جور علاقه دارند، پیشنهاد میشود.
نمکدانهای مدرن: این نمکدانها از جمله محبوبترین محصولات هستند و دارای ارتفاع بلندی و جنسهای مختلف مانند فلز یا شیشه هستند. آنها در رنگها و طرحهای متنوع و با ظرفیت بالا تولید میشوند و نیاز به شارژ مکرر در بازه زمانی کوتاه ندارند. همچنین، کنترل جریان پاشیدن نمک در این نمکدانها آسانتر است.
نمکدانهای جدید: این نمکدانها دارای الگوهای خاصی هستند و معمولاً به عنوان وسایل دکوری استفاده میشوند. طراحی و تولید آنها با شکلها، اندازهها و ظرفیتهای گوناگون صورت میگیرد و ممکن است شامل حیوانات، میوهها، شخصیتهای معروف یا سازههای مشهور باشند. این نوع نمکدانها معمولاً قیمت بالایی دارند و گرانتر از نمکدانهای قدیمی به فروش میرسند.
توصیه میکنیم که این پنج نکته را در هنگام خرید نمکدان به یاد داشته باشید.
وقتی نمکدان را انتخاب و خرید میکنید، بسیاری از مردم به زیبایی و ظاهر محصول توجه میکنند، اما این موضوع در واقع ارتباط زیادی با عملکرد نمکدان ندارد.
داشتن نمکدانی با ظاهری شیک و جذاب که هر بار استفاده از آن نمک به اطراف پخش میشود، چه مزیتی دارد؟
در ادامه، به معرفی اصلیترین نکاتی میپردازیم که در هنگام خرید محصول جای چاشنی باید به آنها توجه کنید.
1- قبل از هر چیز، به مادهای که نمکدان از آن ساخته شده، توجه کنید.
به طور معمول برای ساخت نمکدانها از چهار نوع ماده زیر استفاده میشود:
- فولاد ضد زنگ
- شیشه
- سرامیک
- پلاستیک
هرکدام از این مواد، ویژگیها و خواصی منحصر به فردی برای نمکدان ایجاد میکنند. به عنوان مثال، نمکدانهای شیشهای و سرامیکی، در عین زیبایی، بسیار شکننده هستند و برای کسانی که فرزند کوچک دارند، گزینه مناسبی نیستند.
نمکدانهای پلاستیکی ارزان، نشکن و قابل حمل هستند، اما از نظر محیط زیست بهترین گزینه نیستند و ممکن است حاوی مواد شیمیایی مضر باشند.
بهترین انتخاب برای شما و محیط زیست، نمکدانهای فولادی ضد زنگ هستند. آنها علاوه بر ظاهر مطلوب، استحکام بالایی نیز دارند و به راحتی قابل شستشو میباشند. همچنین، این نمکدانها بر خلاف نمکدانهای شیشهای، اجازه نمیدهند تا محتویات داخلشان دیده شود.
بسیاری از نمکدانهای موجود در بازار از ترکیبی از چند ماده ساخته میشوند، اما ترکیب فولاد ضد زنگ و شیشه به عنوان یکی از بهترین گزینهها در بازار شناخته میشود.
2- در گام دوم، به ظرفیت محصول منتخبتان توجه کنید.
عموماً نمکدانهای بلند و پهن ظرفیت بیشتری دارند، اما این به این معنا نیست که شما باید بزرگترین و پهنترین گزینه را انتخاب کنید.
ابتدا بهتر است نیازها و ترجیحات خود را در اولویت قرار دهید. اگر به طور مکرر از نمک و فلفل استفاده میکنید، بهتر است نمکدانهایی با ظرفیت بالا بخرید. اما اگر فقط گاهی از این ادویهها استفاده میکنید، گزینهای با ظرفیت کمتر که تعداد دفعات پر کردن مجدد نمکدان را کاهش میدهد، مناسبتر است.
توجه داشته باشید که بیشتر نمکدانها ظرفیت نگهداری بین ۲ تا ۴ اونس دارند که برای استفاده روزمره مناسب هستند. با این حال، ممکن است نمکدانهای با ظرفیت حداکثر ۸ اونس را نیز پیدا کنید که برای آشپزخانههای صنعتی یا استفادههای سنگین مناسبتر هستند.
3- نمکدان باید قادر باشد از محتویات داخلیاش در برابر رطوبت حفاظت کند.
رطوبت بزرگترین عامل آسیبزای ادویهجات، از جمله نمک است که میتواند باعث چسبیدن آنها به یکدیگر شود.
هنگامی که این اتفاق برای نمک رخ میدهد، با تکان دادن، ممکن است محتویات درون نمکدان از آن خارج نشود، بنابراین نیاز به تمیز کردن مجدد و پر کردن مجدد نمک خواهید داشت.
برای پیشگیری از این مشکل، بهتر است نمکدانهایی با درب محکم و دربسته را ترجیح دهید. این نوع نمکدانها از نفوذ رطوبت جلوگیری میکنند و محتویات داخلی را حفظ میکنند.
4- بهتر است محصول شما قابلیت کنترل جریان نمک را داشته باشد.
یکی از نکات مهمی که باید در نظر داشته باشید هنگام خرید نمکدان، نحوه کنترل جریان پاشش نمک است. نمکدانهای پیشرفته، تنظیمات مختلفی برای کنترل جریان نمک ارائه میدهند.
بنابراین، با استفاده از این نوع نمکدانها، میتوانید به راحتی جریان نمک را تنظیم کنید. البته باید به این نکته توجه داشته باشید که این نمکدانها دارای دربهای نازکی هستند که نیاز به مراقبت و دقت بیشتری دارند.
این نوع نمکدانها عمدتاً برای استفاده در آشپزخانه مناسب هستند، اما برای میز ناهارخوری، بهتر است از نمکدانهای معمولی استفاده کنید.
اگر تمایل به داشتن جریان نمک کم دارید، میتوانید از نمکدانهایی با دو یا سه سوراخ استفاده کنید، اما اگر جریان بیشتری را ترجیح میدهید، بهتر است نمکدانهایی با تعداد و اندازهی سوراخهای بیشتر را خریداری کنید.
5- داشتن هولدر برای نمکدان امری ضروری است.
هولدرها به شما این امکان را میدهند که تمامی ادویههای مورد نیاز و پرکاربرد آشپزی را در آنها قرار دهید. با استفاده از هولدر، میتوانید از فضای در دسترستان به بهترین نحو استفاده کنید.
علاوه بر این، با استفاده از این وسیله، میتوانید ادویههای خود را به راحتی از مکانی به مکان دیگر منتقل کنید. همچنین هولدرهای دوتایی برای نمکدان و فلفلدان نیز وجود دارند که تمامی مزایای فوق را به همراه دارند.
چگونه نمکدان را شستشو دهیم؟
زمانی که به تمیز کردن نمکدانها و فلفلدانها میپردازیم، بسیاری از ما معمولاً فقط به تمیز کردن قسمت بیرونی آنها توجه میکنیم و فراموش میکنیم که داخل آنها نیز نیاز به تمیز کردن دارد.
توصیه میشود که هر دو هفته یا ماه یکبار نمکدانهای خود را تمیز کنید. برای شستن نمکدانها، مراحل زیر را به ترتیب دنبال کنید:
- مایع ظرفشویی را به آب گرم در یک قابلمه اضافه کنید.
- نمکدانها را برای مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در آب مایع ظرفشویی خیس کنید.
- سپس آنها را از آب در بیاورید و با آب گرم بشویید.
- نهایتاً، شیکرهای شسته شده را روی یک حوله تمیز قرار داده و آنها را به هوا خشک کنید. در صورت نیاز، میتوانید یک مخروط دستمال کاغذی ایجاد کنید و آن را در شیکر قرار دهید تا رطوبت داخل آن جذب شود.
سخن آخر
معرفی چند مدل از پرفروش ترین محصولات مرتبط با این مطلب
درحال دریافت محصولات منتخب ...
درحال دریافت محصولات منتخب ...