لوازم خانگی برقینوشیدنی ساز

انواع روش ها برای تهیه اسپرسو در منزل + معرفی و قیمت 41 مدل اسپرسو ساز

استفاده از اسپرسو در کافی‌شاپ بهترین حالت را در برخی مواقع ایجاد می‌کند، اما تهیه این نوشیدنی در خانه، نه تنها به صرفه‌تر است بلکه از نظر کیفیت نیز بسیار بهتر از سرو کردن آن در لیوان کاغذی با هزینه بالاست.

اگر تمایل دارید تا قهوه‌ای خوشمزه و با کیفیت، مانند کافه، در خانه خودتان داشته باشید، آموختن روش تهیه اسپرسو به ارزش آموزش دارد. اسپرسو، به عنوان پایه بسیاری از نوشیدنی‌های دیگر قهوه (چون کاپوچینو، لاته و غیره) شناخته می‌شود که می‌توانید همه آنها را در عرض چند دقیقه آماده کنید.

اما از کجا شروع کنید؟

در این مقاله، 6 + 1 روش تهیه اسپرسو در خانه به شما آموزش داده می‌شود. هر یک از این روش‌ها از نظر پیچیدگی متفاوت هستند و مزایا و معایب خود را دارند، بنابراین شما می‌توانید تصمیم بگیرید کدام روش برای خود مناسب است.

چیستی اسپرسو؟

اسپرسو، یک نوشیدنی کوچک قهوه ایتالیایی، توسط استفاده از فشار بالا برای فشردن آب داغ به دانه‌های ریز آسیاب شده قهوه، به وجود می‌آید. این مشروب می‌تواند به صورت سیاه و غلیظ مصرف شود یا به عنوان پایه‌ای برای انواع مختلف نوشیدنی‌های قهوه مورد استفاده قرار گیرد.

برای دم کردن یک اسپرسو اصلی، به سه عامل اصلی نیاز داریم:

  1. قهوه آسیاب شده به صورت پودر ریز با قوام نمک
  2. آب گرم با دمای 90 درجه سانتیگراد
  3. فشار بالا با حداقل 9 بار فشار

هرچند که آسیاب قهوه و آب گرم به راحتی در دسترس قرار می‌گیرند، اما تنها یک دستگاه اسپرسوساز قادر به ایجاد فشار بالای 9 بار برای تهیه اسپرسو اصلی است.

با این حال، نگران نباشید؛ زیرا من به شما روش‌های جایگزین برای تهیه اسپرسو نیز خواهم آموخت.

تحسینی از اصلاحات اسپرسو

برای جبران کاستی در فشار، روش‌های جدید دم‌آوری اسپرسو که در ادامه مقاله به شما معرفی می‌شوند، با روش‌های سنتی دم‌آوری که ممکن است شما با آنها آشنا باشید، تفاوت دارند.

این اصلاحات موجب تولید یک اسپرسو مشابه می‌شوند که شامل موارد زیر است:

  1. تنظیم دقیق اندازه آسیاب
  2. افزایش دمای آب
  3. تعدیل نسبت دم‌کردن
  4. افزودن تحریک‌دهنده‌ها
  5. افزایش زمان استخراج

با ترکیب این اصلاحات، می‌توانید بدون نیاز به دستگاه اسپرسوساز پیشرفته، اسپرسوی باکیفیتی در خانه خود تهیه کنید.

6 + 1 روش برای طراحی اسپرسو در منزل

در اینجا بهترین رویکردهایی که من برای تهیه اسپرسو در خانه می‌شناسم، آورده شده است. شما می‌توانید این روش‌ها را برای مصرف سیاه یا استفاده در تهیه نوشیدنی‌های دیگر مانند کاپوچینو یا لاته به کار ببرید.

برای بهترین نتیجه با همه روش‌ها، اطمینان حاصل کنید که از موارد زیر استفاده می‌کنید:

  1. آب تصفیه شده (نه آب معدنی یا شیر)
  2. دانه‌های قهوه با کیفیت بالا و رنگی کمی تیره.

حالا بیایید به هر یک از این روش‌ها نگاهی بیندازیم.

  • روش 1: دستگاه اسپرسوساز

    تنها راه برای حاصل کردن یک اسپرسو اصیل، غنی و با یک لایه خامه زیبا در بالای آن، استفاده از دستگاه اسپرسوساز است. اما باید با صداقت بگویم که دم کردن یک شات اسپرسوی عالی همچنان چالش‌های خود را دارد و این کار آنقدر که به نظر می‌آید، ساده نیست.

دستگاه اسپرسوساز

نکات مثبت:

  • بهترین تجربه مزه اسپرسو
  • خامه بافتی و لذیذ
  • تراکم کامل در فنجان

نکات منفی:

  • هزینه بالای دستگاه‌های گران‌قیمت
  • نیاز به تمرین و یادگیری

اهلی قهوه به مدت زیادی به تسلط بر فرآیند اسپرسوسازی و ایجاد شات اسپرسو با کیفیت عالی می‌پردازند. اگر به این مهارت علاقه دارید، یک ویدیو دقیق از این فرآیند وجود دارد.

همچنین، روش استفاده از اسپرسوساز نیمه‌اتوماتیک استاندارد به شرح زیر است:

مواد لازم:

  • 9 گرم قهوه برای یک شات یا 18 گرم برای دو شات اسپرسو به طور همزمان (توصیه می‌شود 18 گرم)
  • یک آسیاب قهوه

مراحل تهیه اسپرسو با اسپرسوساز:

  1. دانه‌های اسپرسو کامل را آسیاب کنید.
  2. پورتافیلتر را با تفاله قهوه پر کرده و از نیدل قهوه برای شکستن تکه‌ها استفاده کنید.
  3. قهوه آسیاب شده را در پورتافیلتر با لولر قهوه تراز کنید تا به طور یکنواخت پخش شود.
  4. قهوه آسیاب شده را با تمپر قهوه و با حدود 20 کیلوگرم نیرو در پورتافیلتر فشار دهید.
  5. سر دم را بشویید تا باقی‌مانده قهوه از بین برود.
  6. پورتافیلتر پر شده را محکم در سر دم قرار دهید.
  7. یک فنجان را زیر پورتافیلتر قرار دهید.
  8. یک تایمر راه‌اندازی کرده و دکمه را فشار دهید تا دم‌کردن شروع شود.

در انتها، باید یک فنجان اسپرسو با طعمی غنی و لایه خامه طلایی را لذت ببرید.

نکته مهم: زمان بهینه استخراج اسپرسو حدود 30 ثانیه است. اگر زمان استخراج کم باشد، قهوه ترش و آبکی خواهد بود، و اگر زمان زیاد باشد، اسپرسو تلخ خواهد شد. نسبت قهوه به آب نیز حدود 1:2 تا 1:3 باید باشد.

در آخر، استفاده از وزن به جای حجم برای اندازه‌گیری قهوه معمول است، زیرا خامه حجم نسبت به وزن آب تأثیر زیادی دارد. این روش برای حصول به اندازه‌گیری دقیقتر و خروجی یکنواخت‌تر قهوه مفید است.

همچنین، راه‌های ساده‌تر دیگری برای تهیه اسپرسو بدون نیاز به اسپرسوساز نیز وجود دارد.

روش 2: اسپرسو موکاپات

تهیه اسپرسو با استفاده از موکاپات یک روش سنتی است که در دهه 1930 در ایتالیا اختراع شده و تا به امروز همچنان در اکثر خانواده‌های ایتالیایی استفاده می‌شود.

این روش به نظر بسیاری از ایتالیایی‌ها خوب کار می‌کند و برای من هم به اندازه کافی قابل قبول است.

موکاپات

نکات مثبت:

  • آسان برای استفاده
  • نزدیک به کیفیت اسپرسو
  • بدون نیاز به آیگرمکن جداگانه

نکات منفی:

  • ممکن است برای برخی طعم خیلی تلخ و تند داشته باشد.

از نظر طعم، قهوه قوی تولید شده با موکاپات به اسپرسو نزدیک است، اما:

  1. قهوه موکاپات طعم تندتری نسبت به اسپرسو دارد و غلظت روغن و تلخی آن بیشتر است.
  2. به دلیل کمبود فشار، ممکن است کرم اسپرسو به میزان کمتر یا حتی به‌طور کامل حاصل نشود.

برای تهیه اسپرسو با موکاپات:

  1. مخزن را با آب تقریباً به حالت جوش (حدود 70 درجه سانتیگراد) تا سوپاپ پر کنید.
  2. قهوه آسیاب شده را در سبد فیلتر قرار دهید. مقدار قهوه بستگی به نوع موکاپات انتخابی شما دارد.
  3. بالا را به پایین پیچ کنید و موکاپات را روی اجاق گاز قرار دهید تا قهوه به زودی بیرون بیاید.
  4. هنگامی که جریان قهوه شروع به غرغر کردن و پاشیدن می‌شود، از روی حرارت بردارید تا از سوختن قهوه جلوگیری شود.

با این توضیحات، اینکه چرا جریان قهوه شروع به غرغر کردن و پاشیدن کرده و نتیجه نهایی چه شکلی باید داشته باشد، مشخص شده است.

روش 3: اسپرسو Aeropress

دستگاه Aeropress یک وسیله دستی است که از فشار هوا برای دم کردن قهوه استفاده می‌کند و با چند مرحله ساده، اسپرسوی عالی تولید می‌کند.

Aeropress

نکات مثبت:

  • فوق‌العاده همه‌کاره
  • ارزان
  • قابل استفاده برای انواع نوشیدنی

نکات منفی:

  • کمی سخت است

برای اجرای این روش، به موارد زیر نیاز دارید:

  • 2 فیلتر هواپرس
  • 12 گرم قهوه آسیاب شده (کمی درشت‌تر از آسپرسو)
  • آب تصفیه شده با دمای 90 درجه سانتیگراد
  • آسیاب ادویه به عنوان دستکاری

مراحل اجرای این روش عبارتند از:

  1. Aeropress خود را جمع کنید و فیلتر را در سبد فیلتر خیس کنید.
  2. دستگاه را روی فنجان خود قرار دهید.
  3. قهوه را درون محفظه دم بریزید.
  4. فیلتر دوم را خیس کنید و در انتهای آسیاب ادویه قرار دهید.
  5. با دستمال موقت، فیلتر را روی آسیاب قهوه فشار دهید تا صاف شود.
  6. با حرکت چرخشی خفیف، تمپر را از محفظه خارج کنید و فیلتر دوم را در بالای آسیاب قهوه قرار دهید.
  7. آب را درون محفظه دم بریزید تا به دقت بالای علامت دایره‌ای 1 باشد.
  8. پیستون را درون محفظه قرار دهید و محکم و یکنواخت فشار دهید تا به پایین برسید.

اسپرسو تازه‌دم شما اکنون در فنجان شما حاضر است و آماده برای لذت‌بردن می‌باشد. اگرچه Aeropress از 1 بار فشار (مقداری کمتر از دستگاه‌های اسپرسوساز) به جای 9 بار فشار استفاده می‌کند، اما با این حال نتیجه‌ی عالی را خواهید گرفت.

روش 4: اسپرسوساز همراه

اسپرسوسازهای قابل حمل هنوز در سال 2023 نسبتاً ناشناخته هستند، اما می‌توانم تأیید کنم که آنها به طرز شگفت‌انگیزی عملکرد خوبی دارند.

اسپرسوساز قابل حمل

نکات مثبت:

  • شات عالی از یک ماشین کوچک ارزان قیمت
  • 15 بار فشار؟!؟
  • شیک و باکلاس

نکات منفی:

  • مسائل کیفی

من یک Staresso دارم که قرار است 15+ بار فشار ایجاد کند. متأسفانه، من مطلقاً راهی برای بررسی واقعیت ندارم، اما با توجه به ظاهر کرم و بدنه شات اسپرسو، فشار قابل توجهی ایجاد می‌کند.

برای استفاده از این دستگاه کوچک، به موارد زیر نیاز دارید:

  • 10 گرم قهوه ریز آسیاب شده
  • آب جوش

آب جوش بهترین گزینه برای استفاده از این روش است، زیرا وقتی آن را در مخزن آب استیل ضدزنگ می‌ریزید، به اندازه کافی خنک می‌شود.

مراحل استفاده از Staresso عبارتند از:

  1. قطعات دستگاه را جدا کنید.
  2. سبد قهوه را با 10 گرم قهوه پر کنید.
  3. آن را با یک قاشق قهوه کمی بزنید (در سبد جا می‌شود).
  4. سبد قهوه را به محفظه پمپاژ اصلی پیچ کنید.
  5. اطمینان حاصل کنید که شیشه در پایه دستگاه قرار دارد.
  6. محفظه اصلی را روی پایه قرار دهید و آن را بچرخانید تا در جای خود قفل شود.
  7. پمپاژ را شروع کنید و اسپرسو باید بعد از 9 تا 10 پمپ شروع به جاری شدن کند. با افزایش فشار، پمپاژ سخت‌تر می‌شود، بنابراین تعجب نکنید.
  8. پس از پمپاژ تمام آب، دستگاه را جدا کنید، لیوان را بیرون بیاورید و لذت ببرید.

مطمئناً یک لایه خامه روی اسپرسوی خود خواهید داشت که برای چشم و روح یک عاشق قهوه لذت می‌برد. حتی می‌توانید شیر را به همین روش کف کنید، اما بلافاصله با پمپاژ کردن آب تمیز در آن، آن را تمیز کنید. در غیر این صورت شیر داخل آن خشک می‌شود. با این حال، بزرگترین نکته منفی Staresso این است که به نظر می‌رسد مشکلات کیفیتی بیش از آنچه انتظار دارید وجود دارد. این به دلیل فشار بالایی است که Staresso در داخل آن ایجاد می‌کند. من فقط حدود 20 تا 30 بار از مال خودم استفاده کردم و خراب نشد، اما خواندن نظرات انتقادی در صفحه محصول آن، به نظر می‌رسد برای برخی مشکل‌زا باشد.

روش 5: قهوه فوری

تهیه اسپرسو از قهوه فوری یک راه فوق‌العاده سریع و آسان برای رفع کافئین بدون خروج از خانه است. عملاً هیچ زمانی برای آماده‌سازی یا پاکسازی وجود ندارد.

قهوه فوری

نکات مثبت:

  • سریع و آسان
  • بدون پاکسازی
  • ارزان

نکات منفی:

  • طعم

این یک اسپرسو با طعم عالی نیست، اما هی، گاهی اوقات آنچه را که می‌توانید تهیه کنید، می‌خورید. تنها چیزی که نیاز دارید، آب جوش و یک قاشق چایخوری قهوه فوری است.

در اینجا نحوه تهیه اسپرسو از قهوه فوری آورده شده است:

  1. فقط کمی آب بیشتری اندازه بگیرید تا فنجان شما پر شود و آن را در قابلمه بجوشانید. مقداری آب تبخیر می‌شود، به همین دلیل است که شما باید فقط کمی بیشتر از آنچه که در نهایت با آن آب می‌خورید بجوشانید.
  2. قابلمه را از روی حرارت بردارید و به ازای هر فنجان/لیوان آب جوش، یک قاشق چایخوری قهوه فوری اضافه کنید. هم بزنید تا حل شود.
  3. (اختیاری) قابلمه را دوباره روی حرارت قرار دهید و دوباره آن را به نقطه جوش برسانید، سپس آن را به مدت 30 ثانیه بردارید تا کف آن بالا بیاید. این مرحله اختیاری است، اما به ایجاد مقداری کرم مصنوعی کمک می‌کند.
  4. حالا در فنجان/لیوان خود بریزید.

در جوانی بسیاری از مارک‌های قهوه فوری را امتحان کردم و متوجه شدم که فقط “گران‌ترین” آن‌ها قابل نوشیدن هستند. این را در فروشگاه در نظر داشته باشید، از چیزهای ارزان خودداری کنید. اسپرسو قهوه فوری برای نوشیدنی‌های قهوه بر پایه شیر مناسب است. البته می‌توانید آن را سیاه بنوشید، اما این چیزی نیست که من بخواهم هر روز انجام دهم.

روش 6: اسپرسو فرنچ پرس

اگر تنها یک فرنچ پرس در خانه دارید، همچنان می توانید از آن برای تهیه یک نوشیدنی به سبک اسپرسو استفاده کنید. این روش، با وجود هدر دهندگی بالا از دانه‌های قهوه، از هر روش دیگری ارزان‌تر خواهد بود. هرچند طولانی‌تر و پیچیده‌تر از بسیاری از روش‌های دیگر است.

فرنچ پرس

نکات مثبت:

  • نتیجه خوب است، اما چیزی برای تمجید نیست

نکات منفی:

  • به مقدار زیادی قهوه آسیاب شده نیاز دارد
  • فرآیند استخراج طولانی و پیچیده
  • عدم فشار در هنگام استخراج

اصول اولیه:

برای این روش، شما نیاز به موارد زیر دارید:

  • 30 گرم قهوه آسیاب شده متوسط
  • 100 میلی‌لیتر آب تازه در حال جوش (95-97 درجه سانتیگراد)

مراحل:

  1. شروع به جوشاندن آب کنید.
  2. لیوان را با اضافه کردن کمی آبی که هنوز از جوش نیافته گرم کنید.
  3. 30 گرم دانه‌های قهوه را تا متوسط ​​آسیاب کنید.
  4. آب گرمایش را از فرنچ پرس خالی کنید.
  5. آسیاب قهوه را داخل لیوان بریزید.
  6. یک تایمر را شروع کنید و 100 میلی‌لیتر آب در حال جوش را روی آسیاب ها بریزید.
  7. حدود 25 ثانیه هم بزنید.
  8. روی آن را بگذارید و بگذارید تا 4 دقیقه دم بکشد.
  9. پیستون را تا انتها فشار دهید.
  10. اسپرسوی خود را در یک فنجان بریزید.

با این روش، حدود 35 میلی‌لیتر اسپرسو خواهید داشت. برخلاف مقدار قهوه‌ای که استفاده کرده‌اید، این مقدار کمتر است. با این وجود، باید به شما یادآوری کنم که این روش هدردهنده است. به هر حال، اگر راه دیگری برای تهیه اسپرسو ندارید، می‌تواند موثر باشد.

روش 7: دستگاه نسپرسو

ما به روش +1 رسیده‌ایم، که به عنوان یک دستگاه نسپرسو شناخته می‌شود. این روش به دلیل سادگی و کارآیی آن را به عنوان “پلاس یک” معرفی کرده‌ام.

اگر به اسپرسو علاقه دارید اما میدانید که تهیه آن به تنهایی زمان‌بر است، یک دستگاه نسپرسو ممکن است گزینه‌ای ایده‌آل برای شما باشد!

استفاده از این دستگاه‌ها بسیار ساده است:

  1. مخزن آب را پر کنید.
  2. یک کپسول با طعم مورد علاقه خود را داخل آن قرار دهید.
  3. یک دکمه را فشار دهید و اجازه دهید دستگاه کار خود را انجام دهد.

در حدود یک دقیقه، یک فنجان اسپرسوی خوشمزه خواهید داشت. عصاره گیری کامل، خامه فوق‌العاده و طعمی نزدیک به اسپرسو (به جز برخی از موارد) خواهید داشت.

به علاوه، هیچ نیازی به آماده‌سازی یا تمیزکاری نیست، زیرا نیازی به آسیاب کردن دانه‌ها یا مقابله با فیلترهای نامرتب وجود ندارد.

از آنجایی که این دستگاه‌های نسپرسو اقدام به انجام تمام کارهای دشوار برای شما می‌کنند، به شما زندگی را آسان‌تر می‌کنند. به همین دلیل، اگر از یک فنجان انفرادی در خانه لذت می‌برید یا مهمانان خود را پذیرایی می‌کنید، دستگاه‌های نسپرسو گزینه‌ی مناسبی به حساب می‌آیند.

با این حال، سادگی استفاده از غلاف‌های نسپرسو معاوضه‌هایی را با خود دارد:

  • غلاف‌های آلومینیومی یا پلاستیکی برای محیط زیست مضر هستند و در طول تولید و حمل‌ونقل، ردپای کربن عظیمی از خود به جا می‌گذارند و تمام غلاف‌های استفاده‌شده در مکان‌های دفن زباله‌ها قرار می‌گیرند تا در 300-400 سال تجزیه شوند.
  • غلاف‌ها گران هستند.
  • اکثر غلاف‌های نسپرسو اغلب کیفیت بالایی ندارند. تا به امروز، تنها یک شرکت پیدا کرده‌ام که غلاف‌های نسپرسو با کیفیت و طعم خوبی تولید می‌کند: قهوه Costa (با این حال بسیاری از جاها موجود نیست).

پس اگر وقت دارید، چند دقیقه از روز خود را برای آماده‌سازی قهوه به شکل پایدارتر اختصاص دهید.

دانه‌های قهوه برای اسپرسو

فقط دانه‌های قهوه با کیفیت قادر به تولید یک اسپرسو با طعم بی‌نظیر هستند، این یک حقیقت ثابت است.

در روش سنتی تهیه اسپرسو، از دانه‌های قهوه برشته و تیره استفاده می‌شود تا طعمی قوی و بلند برای اسپرسو ایجاد شود. در اینجا، دانه‌های عربیکا بهتر از روبوستا برای اسپرسو محسوب می‌شوند، زیرا یک فنجان قهوه متعادل با اسیدیته و شیرینی عالی تولید می‌کنند.

در صورتی که قصد دارید نوشیدنی‌های شیری مبتنی بر اسپرسو مانند لاته را تهیه کنید، لوبیای تیره عالی عمل می‌کند.

هرچند طرفداران قهوه تخصصی به استفاده از دانه‌های برشته سبک و متوسط برای اسپرسو روی آورده‌اند تا نت‌ها و طعم‌های ظریف دانه قهوه را به وضوح ابراز کنند. برخلاف گمانهای رایج، برشته کردن سبک، قهوه را ضعیف‌تر نمی‌کند؛ بلکه اجازه می‌دهد تا پروفایل طعم منحصر به فردی بیشتر بروز یابد. این فرآیند باعث می‌شود که قهوه تخصصی، با فراهم کردن یک مزه اسیدی روشن‌تر، شیرینی میوه‌ای، طعم شکلات و حتی نت‌های گلی که ممکن است در یک برشته تیره‌تر از دست برود، به مراتب جذاب‌تر باشد.

من هم عاشق اسپرسوی ایتالیایی و هم اسپرسوی قهوه تخصصی هستم. ترجیح من بین این دو وابسته به احساس لحظه‌ای من است. به طور کلی، پس از یک وعده غذای سنتی، اسپرسوی ایتالیایی را بیشتر دوست دارم، اما در صورت عدم علاقه به غذا، انتخاب من یک شات سبک است.

نکته باریستا: بهترین دانه‌های قهوه را از کافه‌های کوچک یا آنلاین بخواهید تا از کیفیت بالای دانه‌های آنان بهره‌مند شوید، به جای اینکه از دانه‌های قهوه سوپرمارکت تهیه کنید.

انتخاب بهترین آسیاب برای اسپرسو

آسیاب خوب بهترین گزینه برای آسیاب دانه‌های قهوه در راستای تهیه اسپرسو است. این آسیاب اطمینان حاصل می‌کند که آب به طور کامل از تمام نکات دانه‌ها استخراج شده و یک فنجان قهوه با طعم غنی، متعادل، و لذت‌بخش تولید می‌شود.

آسیاب با دیسک‌های درشت می‌تواند باعث تولید اسپرسویی با عطر و طعم ضعیف شود. در واقع، دانه‌های آسیاب شده باید به شکل نمک باشند. این ویژگی مهم است زیرا ابعاد مناسب دانه‌ها تأثیر مستقیمی بر فرآیند استخراج دارد.

اگر از یک آسیاب با کیفیت برای دانه‌های قهوه بهره‌مند شوید، می‌توانید به راحتی از تمام نکات و طعم‌های موجود در دانه‌ها بهره‌مند شوید و تجربه اسپرسویی شگفت‌انگیز باشد.

نظر من درباره اسپرسوسازهای فوق اتوماتیک

من به شخصه توصیه نمی‌کنم از اسپرسوسازهای فوق اتوماتیک استفاده کنید.

این توصیه به دلایل زیر است:

  1. کیفیت ناپایدار: بسیاری از اسپرسوسازهای فوق اتوماتیک، حتی در طبقه قیمتی مقرون به صرفه، اسپرسو با کیفیتی تولید نمی‌کنند. ممکن است طعم و عطر قهوه به سلیقه شما نباشد.
  2. قیمت بالا: دستگاه‌های با کیفیت در این دسته قیمتی معمولاً بسیار گران هستند و از دسترس بیشتر افراد خارج می‌شوند. همچنین، بعد از هزاران تومان خرج شده، ممکن است با کیفیت انتظار شده را نداشته باشند.
  3. نیاز به تمیزکاری مکرر: پس از تهیه چند فنجان اسپرسو، نیاز به تمیزکاری و نگهداری دقیق دستگاه وجود دارد که ممکن است برای برخی افراد زحمت‌آور باشد.
  4. مشکلات تعمیر و خدمات پس از فروش: در صورت خرابی دستگاه، تعمیر آن به دلیل پیچیدگی می‌تواند مسأله‌ساز شود و خدمات پس از فروش گاهی ناکافی یا پرهزینه باشد.

اگر با محدودیت بودجه مواجه هستید، می‌توانید مدلهای تمام اتوماتیک اسپرسوسازهای فیلیپس را بررسی کنید. این مدلها ممکن است بهترین گزینه باشند.

خُب، تا اینجا با موارد مختلف این حوزه آشنا شده‌اید و می‌دانید کدام گزینه بهترین انتخاب برای شماست. امیدواریم راهنمای خرید و مقایسه امروز در دسته‌بندی لوازم خانگی برقی / نوشیدنی ساز به شما در انتخاب خریدی مناسب کمک کرده باشد. اگر سوال یا نظری دارید، خوشحال می‌شویم که آن را با ما به اشتراک بگذارید. از وقتی که برای مطالعه این مقاله گذاشتید، سپاسگزاریم. در ادامه، برای کمک به شما در خریدی بهتر، چند مدل پرفروش را با دقت جمع‌آوری کرده‌ایم که پیشنهاد می‌شود آنها را با یکدیگر مقایسه کنید. این محصولات با کیفیت برتری برخوردارند و توانسته‌اند رضایت مشتریان خود را جلب کنند. دوستان عزیز، توجه داشته باشید که با کلیک بر روی تصویر یا دکمه زیر هر محصول، می‌توانید به تصاویر و اطلاعات بیشتری درباره آن محصول دست پیدا کنید.

معرفی چند مدل از پرفروش ترین محصولات مرتبط با این مطلب

درحال دریافت محصولات منتخب ...

انواع روش ها برای تهیه اسپرسو در منزل + معرفی و قیمت 41 مدل اسپرسو ساز - javawait

بهترین اسپرسو ساز های پیشنهادی ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *