راهنمای خرید 15 مدل تخته گوشت {باکیفیت} + قیمت با خرید اینترنتی
امروزه در طول روز تکه تکه کردن، ریز کردن و خرد کردن برای پخت و پز در آشپزخانه از جمله اساسیترین فعالیت هاست. در این زمان است که علاوه بر وسایل برندهای مانند چاقو، قیچی، پوستکن، رنده و…. به وسیله دیگری هم نیاز است به نام تخته گوشت! که بسیار لازم و پرکاربرد بوده و کمک میکند تا کارهای این چنینی سریع تر و با کیفیت بهتری انجام شود. اما خرید و انتخاب تخته گوشت مناسب در بازار ایران در بین این همه نوع تخته گوشت کمی مشکل است. اما نگران نباشید!!! ما در این راهنمای خرید به شما کمک می کنیم تا بهترین تخته گوشت را با توجه به نیاز خود با بهترین قیمت و کیفیت از فروشگاه های معتبر اینترنتی خریداری نمائید. پس در ادامه با کالا نقد همراه باشید…
تخته گوشت چیست؟
همان گونه که در بالا اشاره کردیم، برای پخت غذاهای لذیذ و خوش طعم نیاز به ریز کردن، قطعه قطعه کردن و یا حتی ساطوری کردن انواع خوراکیها خواهید داشت. به همین دلیل تولیدکنندگان ابزاری مفید و بسیار کاربردی را با عنوان تخته گوشت روانهی بازار کردهاند. منظور از این وسیله هم ابزاری است که سطح صافی دارد و به دلیل اندازهی مناسب و سطح هموارش میتوان انواع گوشت، مرغ، ماهی، سبزیجات، میوه و… را بر روی آن تکه تکه کرد.
این وسیلهی کاربردی در جنسهای مختلفی تولید میشود که انتخاب هرکدام از این جنسها به سلیقهی شما عزیزان بستگی خواهد داشت. در قسمت بالایی و یا انتهایی این ابزار هم سوراخی تعبیه شده است تا بتوان به راحتی آن را بر روی دیوار آشپزخانه آویزان کنید. عزیزان فراموش نکنید که هر نوع جنسی از تخته گوشتها برای یک مواد غذایی خاص طراحی شدهاند تا طول عمر بیشتری داشته باشند.
👈برای مشاهده بهترین تخته گوشت ها کلیک کنید! + لیست قیمت روز + خرید👉
انواع تخته گوشت
به طور کلی تخته گوشت ها از نظر جنس به 4 دسته تقسیم می شوند که عبارتند از:
1- تخت گوشت پلاستیکی
این نوع تخته گوشت ارزان تر از مدل های چوبی است و به چاقو آسیب نمی رساند. تخت گوشت پلاستیکی تخت انتخاب نکنید، زیرا برش چاقو بر روی آن شیارهایی ایجاد می کند که مواد غذایی را بین شیارها نگه می دارد و به خوبی تمیز نمی شود. بنابراین بهتر است گوشت پلاستیکی شیار دارد خریداری کنید.
2- تخته گوشت چوبی
این تخته های گوشت چوبی یکی از قدیمی ترین این نوع محصولات است که هم کیفیت بالایی دارند و هم می توان خیلی سریع تمیز کرد.
سرآشپز ها و خانم های خانه دار حرفه ای معمولاً از تخته های چوبی استفاده میکنند. چوب استفاده شده در این مدل افرا، ساج و بلوط است. به یاد داشته باشید که تخته های چوبی به چاقوی آشپزخانه شما آسیب نمی رساند و طول عمر بالایی دارد.
3- تخت گوشت چوبی
این مدل مانند یک تخته گوشت چوبی به نظر می رسد، که وزن و اندازه آن سبک تر و کمتر می شود. این ماده بسیار سازگار با محیط زیست است و به چاقوها آسیب نمی رساند. زیبایی این تخته های گوشت اینطور است که می توان از آنها برای زیبایی بیستر محیط آشپزخانه استفاده کرد.
4- تخته گوشت شیشهای
این مدل از تخت گوشت ها نسبت به سایر این ابزار ها از ظرافت و زیبایی بیشتری برخوردار هستند و به دکوراسیون آشپزخانه زیبایی خاصی می بخشند اما تنها عیبی که دارند این است که چاقوهایی که برای برش غذا استفاده می شوند پس از استفاده از تخته گوشت شیشه ای کند شده و کیفیت اصلی خود را از دست می دهند.
8 نکته مهم که قبل از خرید تخته گوشت باید به آنها توجه کنید.
1- اندازه تخته
نکته اولی که یک آشپز حرفه ای باید در هنگام انتخاب و خرید خود به آن توجه داشته باشد، سایز و اندازه تخته گوشت که اصولا باید با توجه به عریض و یا باریک بودن سطح روی پیشخوان و یا کابینت های موجود در آشپزخانه در این مورد تصمیم گرفته شود. البته ناگفته نماند که بهتر است همواره به فکر خرید دو یا سه تخته گوشت در سایزهای مختلف باشید تا اینکه پیوسته از یک تخته گوشت برای خُرد کردن انواع و اقسام متریال های غذایی استفاده نمایید. اینجوری شستشوی تخته گوشت های شما نیز کاملا آسانتر خواهد شد.
2- جنس محصول
نکته دومی که به هنگام خرید تخته گوشت باید به آن توجه کنید، جنس محصول مورد نظرتان است. امروزه تخته های گوشت از متریالی همچون: چوب، شیشه، پلاستیک و سرامیک یا مرمر ساخته می شوند که شما می توانید بسته به سلیقه شخصی تان اقدام به خرید یک کدام از آن ها نمایید. دوستان عزیز توجه داشته باشید تخته های شیشه ای در عین زیبایی خود از عمر کارایی کمتری برخوردار هستند و تخته های پلاستیکی نیز برای تکه کردن مواد پروتئینی بهترین گزینه بحساب آورده می شوند و می توان از تخته های چوبی نیز برای ریز ریز کردن انواع و اقسام سبزیجات استفاده کرد. البته تخته گوشت های ساخته شده از جنس چوب درخت بامبو دارای قابلیت استفاده در هر دو زمینه سبزیجاتی و پروتئینی را دارا هستند.
3- دسته دار بودن
دسته دار بودن و یا نبودن یک تخته گوشت، امری کاملا سلیقه ای است که برای برخی از آشپزها اصلا اهمیتی نداشته و برای برخی دیگر فوق العاده حائز اهمیت است. به هر حال توجه داشته باشید که دسته دار بودن ظروف قابل استفاده در آشپزخانه سبب جا به جایی راحت تر آن ها می شود؛ خواه این دسته ها در کناره تخته گوشت تعبیه شده باشند و خواه بصورت یک دستگیره ماهیتابه مانند به بدنه تخته متصل و یا اصلا تراشیده شده باشند.
4- ضخامت
ضخامت تخته از جمله مواردی است که قبل از خرید باید به آن توجه نمایید. در بازار انواع تخته ها با ضخامت های متنوع عرضه میشود. دانستن این موضوع به خریدار کمک می کند تا بهترین تخته را خریداری کند، زیرا هر چه قدر ضخامت تخته بیشتر باشد ثبات و دوام سطح تخته گوشت را بالا میبرد.
5- سهولت در استفاده
فراموش نکنید که برای آشپزی در منزل قطعا شما نیاز فراوانی به استفاده از تخته های گوشت پیدا خواهید کرد؛ پس بهتر است به سراغ محصولاتی بروید که از قابلیتی آسان در استفاده های روزمره شما برخوردار هستند. همچنین توصیه می کنیم از خرید تخته گوشت های پایه دار جدا خودداری کنید؛ زیرا پایه های این نوع از تخته ها مانع بزرگی جهت استفاده از دو طرف آن ها خواهند شد. ناگفته نماند که میزان وزن تخته گوشت نیز باید مورد توجه شما عزیزان قرار داشته باشد.
6- راحتی شستشو
مدلی که انتخاب می کنید باید به راحتی شسته و تمیز شود. زیرا اگر به راحتی تميز نشود، باکتری ها و میکروب های موجود در سطح تخته، می توانند به غذا منتقل شوند و باعث بیماری شود. اگر می خواهيد تخته را در ماشين ظرفشويی بگذاريد، مطمئن شوید كه در برابر درجه حرارت بالا مقاومت دارد يا خير.
7- قیمت تخته گوشت
قیمت تخت گوشت می تواند با توجه به اندازه و همچنین جنس و کیفیت آن از چند ده هزار تومان آغاز و تا چند صد هزار تومان نیز ادامه پیدا کند. با این حال پیشنهاد می کنیم شما همواره به دنبال خرید بهترین محصول ممکنه با هر میزان بودجه ای که در اختیار دارید، باشید.
8- رنگ و طرح
انتخاب رنگ و طرح در خرید این قبیل تخته های آشپزخانه ای کاملا بسته به سلیقه و نظر شما دارد اما یادتان باشد خیلی بهتر است اگر طرح و رنگ محصولات آشپزخانه ای شما که قلب تپنده یک خانه نیز بحساب آورده می شوند، در یک هارمونی رنگی قرار بگیرد.
چگونه تخته گوشت را نگهداری کنیم؟
برای نگهداری از تخته گوشت موارد زیر را رعیات کنید.
تخته هایی که از جنس چوب هایی سخت مانند اقاقیا، ساج و بلوط و… ساخته شده است احتمال اینکه باکتری داخل الیاف چوب نفوذ کند بسیار کم است. زیرا چنین جنس چوبی رطوبت طبیعی چوب را دفع می کنند.
- اگر تخته از جنس چوب باشد: بلافاصله بعد از استفاده از تخته آن را در آب گرمی که با صابون آغشته کرده اید بشویید و جهت مراقبت از آن قبل از استفاده اجازه دهید که در مجاورت هوا کاملا خشک شود.
- اگر تخته از جنس پلاستیک باشد: در تحقیقاتی که به عمل آمده، نشان داده شده است که آب گرم برای از بین بردن میکروب و باکتری هایی که بعد از استفاده در تخته گوشت پلاستیکی ممکن است ایجاد شود، کاربرد ندارد. این جنس تخته ها، قابلیت شستشو در ماشین لباسشویی را دارد و میتواند بهترین گزینه باشد.
- اگر به شستشوی صحیح تخته گوشت ها بعد از هر بار استفاده توجه نکنید، ممکن است بعد از دوباره استفاده شدن، موجب مسمومیت افراد شود. در چنین مواردی استفاده از تخته های پلاستیکی با توجه به نکات مربوط به نگهداری از آن توصیه می شود.
سوالات متداول در مورد تخته گوشت
بهترین چوب برای ساخت تخته گوشت چیست؟
امروزه از چوب های افرا ، ساج و بلوط و بامبو برای ساخت تخته گوشت استفاده می کنند چرا که از مقاومت و کیفیت بالاتری برخوردار هستند.
تخته گوشت چوبی بهتر است یا پلاستیکی؟
تخته گوشت های پلاستیکی نسبتا سبک تر از تخته گوشت های چوبی هستند اما مدل های چوبی بهترند چرا که از بهداشت بالاتری برخوردار می باشد و انتخاب از بین آن ها بستگی به سلیقه خود شما دارد .
معرفی 15 مدل از پرفروش ترین تخته های گوشت
درحال دریافت محصولات منتخب ...