خرید 17 مدل آنتن تلویزیون {پرفروش} + راهنمای خرید و قیمت روز
امروزه خرید آنتن تلویزیون برای هر منزل یا مکان های عمومی یک کار ضروری به حساب می آید. بیشتر افراد به دنبال بهترین و قویترین آنتن تلویزیون برای نقاط مختلف و کور هستنند و آنتن ها انواع مختلفی دارند که در ادامه مقاله هر یک را توضیح می دهیم. در بین این همه آنتن تلویزیون، انتخاب بهترین آنتن کار دشواری است بنابراین ما در این راهنمای خرید به شما کمک می کنیم تا بهترین آنتن تلویزیون را با توجه به نیازتان با بهترین قیمت و کیفیت از فروشگاه های معتبر اینترنتی خریداری نمائید. پس در ادامه با کالا نقد همراه باشید…
منظور از آنتن چیست؟
به طور کلی آنتنها جزء کلیدی هر سیستم ارتباطی هستند و دو سیستم الکتریکی را به یکدیگر متصل میکنند، از این رو نقش بسیار مهمی در یافتن مشخصات این سیستمها ایفا میکنند. آنتنها در سیستمهای مختلف با انواع مختلفی استفاده میشوند. این بدان معناست که آنتنها به سادگی برای انتقال انرژی الکترومغناطیسی به صورت همه جهتی یا ارتباطهای نقطه به نقطه پیشنهاد شدهاند که در آنها افزایش بهره و کاهش تداخلات مورد توجه است.
منظور از آنتن تلویزیون چیست؟
امروزه آنتن تلویزیون یکی از ابزارهای کاربردی است که باید هر خانهای آن را داشته باشد، زیرا پای کیفیت و تماشای سریالهای مورد علاقه شما در میان است، همان طور که می دانید، امواج تلویزیونی در قالب صدا و نور روی آنتن فرستاده میشوند، این امواج با طول موجهای مختلف در اطراف شما در حال حرکت هستند، تلویزیون نمیتواند این امواج را همان گونه که فرستاده میشوند، دریافت کند، و به وسیلهای به نام آنتن تلویزیون دارد، آنتن تلویزیون این امواج را دریافت کرده و به صورتی که تلویزیون قادر به دریافت آن باشد، در اختیار تلویزیون قرار میدهد.
انواع آنتن تلویزیون
به طور کلی آنتن های تلویزیون به 4 دسته تقسیم می شوند که در ذیل هریک را به طور اختصار توضیح می دهیم.
1) آنتن هوایی
آنتنهای هوایی از اولین نسلهای گیرنده امواج تلویزیونی هستند. اما این موضوع به آن معنی نیست که از ابتدا در تکنولوژی آن ها تغییری حاصل نشده است. برعکس، تکنولوژی ساخت و استفاده آن ها با گذشت زمان بهبود پیدا کرده است. اگر یادتان باشد، در قدیم آنتنهای هوایی در سایزهای بسیار بزرگی تولید و عرضه می شدند. این در حالی است که ویژگی گیرنده بودن آن ها که مهمترین ویژگی یک آنتن خوب است، بسیار ضعیف تر از آنتنهای هوایی موجود در بازار حال حاضر بود.
بعد از این ویژگی، آنچه برای آنتنهای هوایی اهمیت دارد، جنس آن است. با توجه به اینکه آنتنهای هوایی معمولاً در پشت بام خانه ها، مجتمع ها و مکان های مرتفع روباز قرار می گیرند؛ یعنی از جمله آنتنهای مخصوص فضای خارجی هستند، بنابراین باید در مقابل شرایط آب و هوایی مختلف (برف و باران و نور خورشید و …) مقاومت بالایی داشته باشند. آنتنهای هوایی نسبت به آنتنهای رومیزی که در فضای داخلی از آن ها استفاده می شود، سیگنال بهتری را دریافت می کنند.
به همین دلیل در جاهایی که سیگنال تلویزیونی در آن جا ضعیف است، توصیه می شود از این نوع آنتنها استفاده شود. آنتنهای هوایی با سیم آنتن از پشت بام به واحد مورد نظر رسیده و به تلویزیون وصل می شود. بنابراین در محاسبه هزینه آن باید بر خلاف آنتنهای رومیزی، هزینه سیم آنتن را هم لحاظ نمایید. آنتنهای هوایی در نوع آنتن هوایی ثابت و آنتن هوایی گردان تولید شده اند که در ادامه به معرفی آن ها می پردازیم:
-
آنتن هوایی ثابت
آنتنهای هوایی ثابت، آنتنهایی هستند که در فضاهای باز نصب مانند پشت بام خانه ها و مراکز تجاری و اداری نصب میشوند. اما استفاده از آن ها در جاهایی مرسوم است که سیگنال به صورت قوی و یا حداقل قابل قبول باشد. چرا که این آنتنها، همانگونه که از اسم شان مشخص است، یک بار در فضای آزاد نصب و تنظیم و تثبت می شود و دیگر امکان تغییر در جهت های مختلف به منظور گیرندگی بهتر برای آن وجود ندارد. این نوع آنتنها در دو نوع ساده و برقی تولید می شوند.
-
آنتن هوایی گردان
بر خلاف آنتنهای هوایی ثابت، آنتنهای هوایی گردان (چرخان)، آنتنهایی هستند که ضمن نصب شدن در فضای آزاد، این امکان را برای کاربر فراهم می کنند تا بتواند به صورت دستی یا اتوماتیک آنتن را در جهات مختلف حرکت دهد. این امر باعث می شود تا بهترین نقطه سیگنال دهی برای شبکه های مختلف را بیابد. با توجه به موارد فوق، آنتنهای هوایی گردان مناسب جاهایی است که در آن ها سیگنال ضعیف بوده و نمی توان سیگنال را به راحتی دریافت کرد. در این محلها میتوان با استفاده از تنظیم دستی یا اتوماتیک آنتن هوایی گردان، تصویر ارسالی از فرستنده را جستجو کرده و دریافت نمود. چنین امکانی در آنتن هوایی ثابت وجود ندارد. بنابراین این نوع آنتن، بهترین آنتن تلویزیون برای نقاط کور می باشد.
2) آنتن رومیزی
این نوع از آنتن بیشتر برای تلویزیونهای دیجیتالی و گیرنده های دیجیتالی به کار می روند، این نوع آنتن ها با توجه به فاصله شما تا مرکز ارسال امواج با قدرت های مختلفی ساخته می شوند، که مدل های یو اس بی دار ان ها مناسب کسانی است که از مرکز ارسال فاصله زیادی دارند. اگر فاصله شما تا مرکز ارسال کم است آنتن های رومیزی ساده هم جواب می دهد.
3) آنتن میله ای
در واقع نوعی از آنتن های هوایی محسوب می شوند، که از یک میله و پایه برای نصب بر پشت بام طراحی شده اند. این آنتن ها فاقد تقویت کننده الکترونیکی هستند و برای کسانی که نزدیک مرکز ارسال هستند، مناسب می باشند.
4) آنتن سرخود
این نوع آنتن بیشتر در تلویزیون های قدیمی به چشم می خورد، دارای دو میله تاشو هستند که با یک پایه بر روی تلویزیون نصب می شود. این انتن ها امروزه منسوخ شده اند و مورد استفاده قرار نمی گیرند.
11 پارامتر مهمی که هنگام خرید آنتن تلویزیون باید به آنها توجه کرد.
1) نوع آنتن
همان طور که در قسمت های قبل توضیح داده شد آنتن تلویزیون انواع مختلفی دارد از هوایی گرفته تا سرخود، رومیزی، میله ای و گردان که در بالا هر کدام به صورت کامل توضیح داده شد و شما می توانید با توجه به نیاز خود یکی را انتخاب کنید.
2) نوع دریافت
شبکه های تلویزیونی و رادیویی به دو صورت آنالوگ و دیجیتال فرستاده می شوند، اگر دستگاه شما دیجیتال است می توانید با یک آنتن مخصوص گیرنده دیجیتال به خوبی تمام شبکه ها را دریافت نمایید اما اگر تلویزیون شما آنالوگ است نیاز به یک آنتن با گیرندگی قوی خواهید داشت.
3) جنس آنتن
نکته بعدی برای انتخاب آنتن توجه به جنس آن می باشد. امروزه آنتنها یا بصورت پلاستیکی ساخته می شوند و یا فلزی؛ حقیقتش را بخواهید همچنان شک است بین این که بگوییم کدام یک بهتر از آن یکی هستند، اما اگر به تجربه بخواهیم در این باب صحبت کنیم باید بگوییم هر چقدر که آنتن ها از قطعات سخت تر و اتصالات محکم تری برخوردار باشند، بهتر و باکیفیت تر عمل می کنند.
4) برند آنتن
همیشه به دنبال اجناس برند بروید، این اجناس از کیفیت ساخت بالایی برخوردار هستند، همچنین دارای گارانتی نیز هستند. یک آنتن بی کیفیت ممکن است به دستگاه شما آسیب جدی وارد نماید.
5) تعداد خروجی
اگر از دسته کسانی هستید که در خانه خود دارای دو دستگاه تلویزیون هستید، توصیه می کنیم به جای خرید دو آنتن مختلف به سراغ خرید یک آنتن با تعداد خروجی بیش از یک دستگاه برای خود باشید. اینطوری می توانید با یک تیر دو نشان زده و از گیرنده فرکانسی خود برای تامین هر دو دستگاهتان استفاده نمایید. ناگفته نماند که آنتن های مرکزی از قابلیت ساپورت دستگاه های بیشتری برخوردار می باشند.
6) قدرت گیرندگی
معمولا قدرت گیرندگی آنتن ها بر روی آن ها نوشته می شود و شما می توانید با توجه به قدرت سیگنالی که در محل مورد نظر شما قرار دارد، آنتن مورد نظر خود را خریداری کنید. اگر شما به مرکز ارسال نزدیک هستید، با انتن های معمولی هم می توانید تمامی شبکه های رادیویی و تلویزیونی را دریافت نمایید. در غیر این صورت نیاز به یک آنتن با گیرندگی قوی خواهید داشت.
7) گارانتی
برندهایی را انتخاب کنید، که دارای ضمانت نامه هستند، هیچ گاه شرکتی محصول بی کیفیت را گارانتی نمی کند، زیرا هزینه های سنگینی برای شرکت خواهد داشت. پس داشتن ضمانت می تواند دلیل بر کیفیت بالای یک کالا باشد.
8) قابلیت گردش
در قدیم چنانچه تصویر دچار مشکل می شود و یا اصلا می پرید، فردی باید می رفت و قدری آنتن را در جای خود به گردش در میاورد تا بالاخره کسی از پایین بگویید که خوب است و تصویر آمده است! امروزه اما آنتن های جدید به خودی خود می توانند دارای این قابلیت باشند؛ یعنی شما تنها کافی است به هنگام بروز مشکل و نویز بر روی تصویرتان، اقدام به فشردن دکمه آنتن خود از روی ریموت کنترل آن کنید تا در محل نصب، آن به چرخش درآمده برایتان فرکانسی بدون مشکل را جذب نماید.
9) کابل کواکسیال
از دیگر موارد مهم در تهیه کردن یک آنتن خوب و باکیفیت توجه به کابل کواکسیال آن است. کابل کواکسیال در حقیقت همان کابل های سفید رنگی است که از داخل آن ها یک رشته سیم هادی عبور کرده است و بر روی آن پوششی قرار گرفته است. این کابل ها را می توانید در بازار با متراژهای مختلفی تهیه نمایید؛ البته امروزه برخی از تولید کنندگان آنتن این مدل کابل را در متراژی مشخص برای جلب نظر بیشتر مشتریانشان در کنار محصول خود قرار داده اند.
10) نوع باند
شبکه های تلویزیونی بر روی سه نوع باند فرستاده می شوند، باند UHF ، باند، VHF و باند VL که شما برای دریافت هر یک از این باند ها نیاز به نوع خاصی از آنتن دارید البته این موضوع فقط برای تلویزیون های آنالوگ کارایی دارد.
11) قیمت آنتن
شما با توجه به میزان بودجه خود می توانید انتن مورد نظر خود را خریداری نمایید. قبل از هر کاری مقدار بودجه برای خرید آنتن را مشخص کنید، بعد از تعیین مقدار بودجه خود به خود محصولاتی که در محدوده قیمتی شما قرار ندارند حذف می شوند.
آنتن گیرنده دیجیتال به چه روشی نصب و تنظیم می کنیم؟
شما ابتدا باید یک آنتن گیرنده دیجیتال خریداری نمایید، سپس آنتن را در قسمت مورد نظر قرار دهید. تلویزیون را روشن کرده و به قسمت تنظیم آنتن بروید، در تلویزیون های مختلف متفاوت است. سپس یک فرکانس را که به صورت پیش فرض روی تلویزیون وجود دارد قرار دهید، در قسمت پایین صفحه یک نمودار خطی که کیفیت سیگنال دریافتی را نمایش می دهد، ظاهر می شود. موقعیت آنتن را مدام تغییر دهید تا زمانی که بیشترین مقدار عددی را در نمودار سیگنال نمایش دهد. در این شرایط می توانید آنتن را در موقعیت مشخص محکم کنید. حال می توانید شبکه های مورد نظر خود را جستجو و دریافت نمایید.
آنتن تلویزیون را به چه روشی تقویت کنیم؟
1- تنظیم ارتفاع آنتن
این فاکتور یکی از عوامل اصلی کیفیت تصویر و قدرت سیگنال است که بسیار مهم است. بنابراین ، کارایی آنتن هایی که در ارتفاع نصب می شوند، بسیار بهتر از آنتن هایی است که در داخل خانه قرار دارند. بهتر است آتن هوایی تهیه کنید و اگر چنین فرصتی را ندارید، حداقل آنتن را در بالکن قرار دهید و همچنین بهتر است آنتن را در محلی نزدیک پنجره نصب کنید.
با این حال ، به خاطر داشته باشید که در بعضی موارد ، قرار دادن آنتن روی سقف می تواند به طور قابل توجهی طول کابل را افزایش دهد، که خود باعث ایجاد مشکل می شود. به عنوان نویز یا تضعیف سیگنال دریافت شده ، بنابراین همیشه سعی کنید طول کابل را در نظر بگیرید و بهترین مکان را با کوتاهترین طول سیم انتخاب کنید. برای جلوگیری از ایجاد نویز می توانید از آیکون های مناسب نیز استفاده کنید.
2- استفاده از تقویت کنندهها
اکثر متخصصان استفاده از آمپلی فایر (تقویت کننده) را در صورتی که نیاز به تقویت دارید، توصیه میکنند. اشکال بالقوه تقویت کنندهها این است که نویز را با سیگنال تقویت میکنند که میتواند از طریق سیگنالهای قوی، باعث بدتر شدن وضعیت شوند.
3- آنتن را به سمت ایستگاه اموج تنظیم کنید
برخی از آنتن ها شبیه به یک پیکان جهت دار هستند، به این معنی که باید آن را به سمت ایستگاه پخش برگردانید. برای اطلاع از محل قرارگیری برجهای توزیع در منطقه شما، می توانید با صدا و سیمای شهر خود تماس بگیرید و با آنها مشورت کنید. همچنین گاهی اوقات برج های مخابراتی و فرستنده های سیگنال با چشم غیر مسلح دیده می شوند. مکان تقریبی را به خاطر بسپارید و هنگام انتخاب محل آنتن آن را در نظر بگیرید.
سوالات متداول در مورد آنتن
کاربرد آنتن چیست؟
دلیل پایین بودن سیگنال دهی آنتن تلویزیون چیست؟
- عدم وجود سیگنال به دلیل اتصال شیلد و مغزی کابل
در اتصال کابل آنتن به آنتن و گیرنده خیلی باید دقت کنید. کابل آنتن از دو قسمت تشکیل شده است. شیلد و مغزی که هردو رسانا و هادی هستند. این دو هادی به هیچ عنوان نباید به هم اتصالی داشته باشند.
- افت سطح سیگنال به دلیل تغییر جهت آنتن
یکی از مشکلات متداول و ناراحت کننده در هنگام دیدن یک برنامه تلویزیونی این است که آنتن شما با وزش باد، تکان میخورد و تصویر به هم میریزد. البته تکانهای کوچک نمیتوانند مشکلی برای تصویر ایجاد کنند اما اگر آنتن را خوب محکم نکرده باشید، وزش باد جهت آنتن را تغییر داده و سیگنال درست به گیرنده نمیرسد. در این صورت تصویر به هم میریزد. داشتن یک پایه محکم و ثابت کردن بدنه آنتن هوایی، اولین شرط داشتن یک تصویر خوب است. حتی در آنتن های گردان، باید پایه آنتن و همچنین اتصال آنتن به پایهاش، کاملا محکم باشد.
- افت سطح سیگنال یا عدم وجود سیگنال به دلیل استفاده از کابل آنتن فرسوده یا نا مرغوب
آنتن خوب، یکی از ارکان به دست آوردن تصویر خوب است. اما اگر کابل استاندارد و مناسبی برای انتقال امواج تصویر به تلویزیون یا گیرنده دیجیتال نداشته باشید، هرچقدر که آنتن خوبی داشته باشید و جهت آن را درست تنظیم کنید، نتیجه نخواهید گرفت.
- افزایش سطح سیگنال با تعیین جهت مناسب برای آنتن
در سیستمهای آنالوگ برای تنظیم جهت آنتن باید مناسب ترین جهت که همه کانالها با آن بهترین تصویر را بدهند انتخاب نماییم. اما معمولاً این اتفاق نمیافتاد و بعضی کانالها خوب و بعضی بد خواهند بود. با استفاده از آنتنهای گردان این مشکل قابل حل خواهد بود.
با وجود و فراگیر شدن گیرندههای دیجیتال دیگر مشکل جهتهای مختلف برای شبکههای مختلف حل شده است. در گیرندههای دیجیتال، با انتخاب گزینه سطح سیگنال در منوی گیرنده میتوانید شدت سیگنال را مشاهده و آنرا تنظیم کنید. بنابراین گیرنده را در حالت سطح سیگنال قرار داده و آنقدر آنتن را بچرخانید تا بیشترین سطح سیگنال را دریافت نمایید. اگر هم آنتن گردان دارید، این کار را به عهده خود آنتن بگذارید. وقتی بیشترین سطح سیگنال را دریافت کردید، وارد مرحله کانال یابی شوید.
- افت سطح سیگنال یا عدم وجود سیگنال به دلیل اتصالات غیر مقاوم در برابر گرد و خاک و باران
در نقطه اتصال کابل آنتن به آنتن، و کابل آنتن به تلویزیون یا گیرنده معمولاً از اتصال فیشی استفاده میشود یک اتصال ضعیف باعث افزایش مقاومت الکتریکی و کاهش ارسال سیگنال به گیرنده میشود. هم چنین گرد و غبار و آب و رطوبت، مقاومت میان شیلد و مغزی کابل را کم میکنند و باعث میشوند کیفیت سیگنال، به شدت پایین بیاید.
معرفی 17 مدل از پرفروش ترین آنتن ها
درحال دریافت محصولات منتخب ...