راهنمای خرید بهترین قیچی آشپزخانه + قیمت و خرید 20 مدل
قیچی آشپزخانه یکی از قدیمی ترین و با سابقه ترین وسایل آشپزخانه برای ایجاد برش و تکه تکه کردن مواد در محیط آشپزخانه است. به کمک این نوع از قیچی ها شما می توانید خیلی راحت، گوشت، مرغ، نان، سبزیجات، میوه و … را به تکه های مختلف تقسیم نمایید. اما انتخاب و خرید قیچی آشپزخانه در بین این همه انواع در بازار کمی دشوار است. اما نگران نباشید!!! ما در این راهنمای خرید به شما کمک می کنیم تا بهترین قیچی آشپزخانه را با توجه به نیاز خود با بهترین قیمت و کیفیت از فروشگاه های معتبر اینترنتی خریداری نمائید. پس در ادامه با کالا نقد همراه باشید…
منظور از قیچی آشپزخانه چیست؟
قیچی آشپزخانه دارای دو لبه تیز و برنده است که از وسط به یکدیگر متصل شدهاند. در انتهای هر قسمت یک دسته وجود دارد که با فشار دادن مکانیکی دستهها عمل برش دادن را انجام میدهد.
قیچی آشپزخانه چه کاربردی دارد؟
از قیچی آشپزخانه برای برش دادن نان، گوشت، مرغ و ماهی استفاده میشود. البته آن را میتوان یک ابزار همه کاره دانستن به از ان میتوان به عنوان درب بازکن، پوست کن میوه و سبزیجات، شکستن انواع آجیل مانند فندوق، پسته و گردو استفاده کرد.
تفاوت قیچی آشپزخانه با قیچی خیاطی در چیست؟
معمولا قیچی آشپزخانه نسبت به قیچی خیاطی مقداری ضخیمتر است و برای برش دادن مواد با آن نیاز به وارد کردن فشار بیشتری دارید. این قیچی مناسب برش دادن لایههای ضخیم میباشد در صورتی که قیچی خیاطی تنها قادر به برش دادن لایههای نازکتر است و برای برش دادن نیاز به وارد کردن نیروی زیاد نیست. قیچی آشپزخانه یک ابزار همه کاره است که نسبت به سایز لوازم آشپزخانه قیمت کمتری دارد، بنابراین از ارزش خرید بالایی برخوردار است. این وسیله را به راحتی میتوان درون کابینت قرار داد و در صورت لزوم از آن استفاده کرد. استفاده از قیچی آشپزخانه نیاز به تخصص خاصی ندارد، یعنی شما بدون داشتن هر گونه مهارتی میتوانید از آن به راحتی استفاده کنید. این یک وسیله خطرناک برای کودکان است و باید دور از دسترس آنها نگهداری شود.
👈بهترین و باکیفیت ترین قیچی های آشپزخانه را اینجا ببینید! + قیمت روز + خرید اینترنتی👉
انواع قیچیآشپزخانه
به طور کلی قیچی های آشپزخانه به 7 دسته تقسیم بندی می شوند که در ذیل هر یک را به طور اختصار توضیح می دهیم.
قیچی برش نان
سادهترین نمونه قیچی که در بازار یافت میشود، نمونه برش نان است. بافت نان به حدی نرم است که شما به راحتی میتوانید آن را با این قیچی برش دهید. نان را با قیچیهای مختلف میتوان برش داد اما بهتر است برای بریدن نان یک قیچی جداگانه داشته باشید.
قیچی کاتر
اگر به دنبال یک وسیله تیز و برنده برای تکه کردن گوشت به قطعات دلخواه هستید بدون شک قیچی کاتر بهترین گزینه است. این وسیله بدون کمترین خطری انواع گوشت را به قطعات دلخواه شما تقسیم میکند. از مهمترین ویزگیهای این مدل میتوان به سرعت بالا در برش انواع گوشت اشاره کرد.
قیچی قند
از نظر شکل ظاهری شباهت زیادی به انبر دارند، از این وسیله برای شکستن قند در قطعات به اندازه دلخواه استفاده میشود. امروزه به دلیل اینکه قند به صورت شکسته هم در بازار به فراوانی یافت میشود، کمتر مورد استفاده قرار میگیرند.
قیچی تکه کردن مرغ و ماهی
این مدل به گونهای طراحی شده که قادر است انواع گوشت و مرغ خام و پخته را به راحتی برش دهد. از مهمترین ویژگیهای این قیچی میتوان به لبههای تیز و برنده آن اشاره کرد که برش این موارد را به آسانی انجام میدهد در واقع یک قیچی حرفهای به حساب میآیند.
قیچی برش پیتزا
با اینکه برای برش دادن پیتزا از یک وسیله خاص استفاده میشود، اما در کشور ایتالیا برای برش دادن پیتزا از این قیچی استفاده میشود. کار با این قیچی از پیتزا بر اسانتر است به همین دلیل بیشتر افراد ترجیح میدهند برای برش دادن پیتزا از این قیچی استفاده کنند.
قیچی آشپزخانه همهکاره
این وسیله به دلیل همه کاره بودن طرفداران زیادی را به خود اختصاص داده است. با این قیچی علاوه بر برش دادن نان میتوان انواع گوشت، مرغ، ماهی و سبزیجات را به آسانی تکه تکه کرد. از مهمترین ویژگیهای این قیچی میتوان به قابلیت شکستن پوست گردو و بادام، باز کردن درب انواع بطری و باز کردن انواع قوطی کنسرو اشاره کرد.
قیچی سبزیجات
این قیچی هم از نظر شکل ظاهری شباهت زیادی به قیچیهای برش قبلی دارد و تنها تفاوت اصلی آن با مدلهای قبلی در نوع و تعداد لبه برنده است. این مدل داری ۳_۵ تیغه با فاصله مشخص کنار یکدیگر است که سرعت برش انواع سبزیجات را چند برابر افزایش میدهد. با این وسیله میتوان انواع میوه و سبزیجات نظیر پیازچه، تره و ترب را به راحتی خرد کرد.
11 نکته مهم که هنگام خرید قیچی آشپزخانه باید آنها را در نظر بگیرید.
1- نوع محصول
توجه داشته باشید که قیچی را برای چه منظوری میخواهید، اگر قیچی را برای برش دادن نام میخواهید یک قیچی معمولی کار شما را انجام میدهد. برای برش دادن مرغ و ماهی یک قیچی خاص وجود دارد و برای تکه کردن گوشت هم یک مدل خاص، برای سبزیجات هم شما میتوانید از قیچی مخصوص سبزیجات استفاده کنید. اگر به هر دلیل نمیخواهید این همه قیچی را با هم داشته باشید یک مدل همه کاره را انتخاب کنید.
2- جنس تیغه
در هنگام خرید باید به جنس تیغه قیچی آشپزخانه توجه کنید که جنس تیغه قیچی های آشپزخانه معمولا از استیل ساخته شده اند و بهتر است قیچی که قصد خرید آن را دارید از استیل ضد زنگ ساخته شده باشد این ویژگی باعث می شود در هنگام شست شو با آب تیغه ها دچار زنگ زدگی و خرابی نشوند. همچنین تیغه ها از لحاظ برنده بودن باید دارای کیفیت مناسبی باشد.
3- جنس دسته
دسته بیشتر قیچیها از جنس بدنه آن است یعنی فلزی میباشند که مقاومت زیادی دارد. اما ممکن است چندان خوش دست نباشد و دست شما را اذیت کنند. به همین علت بهتر است به دنبال مدلهای دسته پلاستیکی بروید. دستههایی که از پلاستیک خشک ساخته میشوند به شدت شکننده هستند و با کوچکترین فشاری شکسته میشوند بنابراین دستههای پلاستیک نرم از جنس ABS گزینه مناسبی هستند.
4- جنس بدنه
جنس بدنه قیچی از اهمیت بالایی برخوردار است. بهتر است قیچی شما از استیل ضد زنگ ساخته شده باشد، در صورتی که بدنه قیچی شما دچار زنگ زدگی شود، کند شده و دیگر قادر به برش دادن نخواهد بود. البته مدلهایی هم وجود دارند که از آهن ساخته شدهاند و به وسیله استیل آنها را روکش کردهاند. این محصولات بعد از مدتی دچار زنگ زدگی میشوند اگر به دنبال یک محصول باکیفیت هستید، بیخیال مدلهای ارزان شوید.
5- برند محصول
همیشه بهتر است به سراغ برندهای معروف و شناخته شده بازار بروید، این محصولات معمولا از کیفیت بالایی برخوردار هستند. زیرا از قبل تک تک انها تست شده و امتحان خود را پس دادهاند. تجربه هم ثابت کرده تا زمانی که یک جنس باکیفیت و شناخته شده وجود دارد نباید به سراغ برندهای ناشناخته بازار بروید زیرا از کیفیت لازم برخوردار نیستند و با خرید این محصولات وقت و هزینه خود را هدر میدهید.
6- وزن قیچی
یکی از نکات مهم دیگر در هنگام خرید قیچی، وزن آن است که درواقع هر چه سبک تر باشد، کار کردن با آن نیز بهتر و راحت تر صورت می گیرد و باعث خسته شدن و فشار آوردن بیشتر به مچ دست نمی شود.
7- چند کاره بودن قیچی آشپزخانه
یکی از ویژگیهای جالب قیچیهای آشپزخانه چند کاره بودن آنها میباشد. در صورتی که نمیخواهید برای برش دادن هر چیزی یک قیچی مخصوص داشته باشید میتوانید یک قیچی همه کاره تهیه کنید. قیچیهای همهکاره علاوه بر برش دادن انواع گوشت، مرغ، ماهی و سبزیجات قادر هستند، درب انواع بطری و کنسرو را باز کرده و علاوه بر آن پوست انواع آجیل مانند گردو، پسته و بادم را به راحتی شکسته و جدا کنند.
8- جدا شدن تیغه ها
نکته ی مهم دیگر هنگام خرید قیچی آشپزخانه، جدا شدن تیغه های آن است چون از نظر بهداشتی مهم است و راحت تر تمیز میشوند.
9- قابلیت تیز شدن
برخی مدلها قابلیت تیز شدن خودکار دارند، یعنی با هر بار استفاده و برخورد لبههای آنها با یکدیگر تیز میشوند. اگر میخواهید که قیچی شما بعد از مدتی کند نشود و کارایی خود را از دست ندهد، حتما این مدل را خریداری کنید. البته مدلهای دیگری هم وجود دارند که لبههای آنها لیزری است و بعد از کند شدن میتوان با قرار دادن قیچی درون فریزر آنها را مانند روز اول تیز نمود و از آنها استفاده کرد.
10- خوش دست بودن
یکی دیگر از مواردی که شما باید در حین انتخاب قیچی آشپزخانه به آن توجه کنید خوش دست بودن وسیله می باشد در هنگام انتخاب قیچی را در دستتان بگیرید و طرحی را خریداری کنید که با ساختار دستان شما سازگار باشد و در هنگام استفاده باعث اذیت شدن دست شما نشود.
11- قیمت قیچی آشپزخانه
مهمترین نکته در مورد خرید قیچی آَپزخانه قیمت آن میباشد. قیمت نقش مهمی در انتخاب شما دارد، بهتر است قبل از هر کاری میزان بودجه برای خرید قیچی را مشخص کنید. با این کار خود به خود مدلهایی که در محدوده قیمتی شما قرار ندارند از انتخاب شما حذف شده و انتخاب برای شما ساده میشود.
نکات مهم برای نگهداری از قیچی آشپزخانه
- اگر قیچی شما قابلیت تیز شدن را ندارد به هیچ عنوان نمیتوانید آن را تیز کنید، این کار شما قیچی را بدتر کند کرده و در مواردی مجبور به خرید یک قیچی جدید میشوید.
- فراموش نکنید که قیچیآشپزخانه یک قیچی خیاطی معمولی نیست و نباید از آن برای برش دادن پارچه و کاغذ استفاده کرد. زیرا کند شده و کارایی خود را از دست میدهد.
- این وسیله را دور از دسترس کودکان قرار دهید، زیرا باز و بسته کردن قیچی بدون برش دادن یک ماده خاص باعث صاف شدن و از بین رفتن تیغههای آن میشود. از طرفی هم ممکن است کودک شما به سلامت خود آسیب جدی وارد کند.
- بعد از برش دادن مواد غذایی چربی دار مانند گوشت و مرغ سریع آن را شستشو داده، خشک کرده و در جای مناسب نگهداری کنید. ماندن چربی به صورت طولانی روی قیچی طول عمر آن را کاهش میدهد.
قیچی آشپزخانه را چگونه شست و شو دهیم؟
هر کالایی بعد از استفاده کردن از آن، لازم است که شسته و یا تمیز شود. قیچی آشپزخانه نیز از این قاعده مستثنی نیست و بعد از هر استفاده از آن، شست و شوی آن لازم است. چون در صورت شسته نشدن و تمیز نکردن آن باعث کند شدن و تجمع میکروب ها بر روی سطح تیغه ها می شود. برای شستن قیچی آشپزخانه بهتر است مراحل زیر انجام شود:
- در ابتدا برای راحت شستن آن، بهتر است تیغه ها را از هم جدا کرد.
- بعد از آن، هر قسمت را با مایع شوینده و آب گرم شسته شود.
- و سپس بعد از تمیز شستن هر قسمت، باید آن ها را با یک پارچه تمیز خشک کرد و یا در هوای آزاد قرار داد تا خشک شود.
سوالات متداول در مورد قیچی آشپزخانه
بهترین برند قیچی های آشپزخانه کدام مارک ها هستند؟
از بهترین برندهای قیچی آشپزخانه به ترتیب اولویت عبارتند از:
- قیچی اشپزخانه یونیک
- قیچی اشپزخانه باریکو
- قیچی اشپزخانه کورال
- قیچی اشپزخانه دافنی
- قیچی اشپزخانه وینر
- قیچی اشپزخانه کلور کاتر
- قیچی اشپزخانه وستوف
- قیچی اشپزخانه ایکیا
- قیچی اشپزخانه چانفنگ
قیمت قیچی آشپزخانه چقدر است؟
از آن جایی که قیمت ها در بازار با طور روزانه تغییر می کند نمی شود قیمت دقیقی را برای قیچی های آشپزخانه مشخص کرد اما به طور کلی قیچی های آشپزخانه از محدوده قیمتی 20 هزار تومان شروع می شوند.
معرفی 20 مدل از پرفروش ترین قیچی های آشپزخانه
درحال دریافت محصولات منتخب ...