خانه و آشپزخانهصوتی و تصویری

قیمت 20 مدل رادیو (پرفروش) + راهنمای خرید + خرید اینترنتی

یکی از رسانه های خبری که از دیرباز علاقه مندان زیادی را مجذوب خود نموده، رادیو است. رادیو از گذشته تا کنون معمولا در همه خانه ها وجود داشته و همه حتی یکبار هم که شده از آن استفاده کرده اند و برنامه ها یا اخبار آن را گوش داده اند. سابقه استفاده از رادیو به زمان های خیلی دور برمی گردد و در ابتدا به عنوان یک وسیله ارتباطی به کار گرفته می شده است، به این صورت که کشتی های باری، پیام ها و اخبار مهم خود را از طریق کد مورس، توسط امواج دریایی برای ناوگان دریایی می  فرستادند و ناوگان ها نیز به همین طریق به آنها جواب می دادند. بنابراین رادیوها جز اولین و ابتدایی ترین وسیله ارتباطی و شیوه ارسال پیام به حساب می آیند. امروزه هر چند کمتر به این وسیله نیاز پیدا می کنیم و شبکه ها و وسایل ارتباطی و صوتی تصویری گوناگون و متنوعی برای همه قابل دسترس و استفاده می باشد، اما هنوز هم در تاکسی ها و یا بعضی منازل از این وسیله صوتی استفاده می کنند و از طریق آن به اخبار دسترسی پیدا کرده و یا به موسیقی و برنامه های آن گوش می دهند. پس این وسیله ارتباطی هنوز هم کارایی خود را دارد و گاهی بیشتر از دیگر وسایل امروزی و پیشرفته به دل هواداران خود می نشیند. راننده های تاکسی یا دیگر وسایل نقلیه جزء بیشترین شنوندگان رادیو به حساب می آیند که از انواع برنامه های آن استفاده می کنند. حال اگر شما نیز این وسیله را دوست دارید و یا بر حسب شغل تان رادیو بیشتر به کارتان می آید و می خواهید این وسیله را خریداری کنید اما آگاهی های لازم درباره خرید آن را ندارید، می توانید با مطالعه کامل این مقاله به این آگاهی ها و اطلاعات دست یابید و این راهنمای خرید می تواند به شما کمک کند تا بهترین رادیو را با توجه به نیاز خود از فروشگاه های معتبر اینترنتی با بهترین قیمت و کیفیتی خریداری نمائید. پس در ادامه با ما همراه باشید…

در انتهای این پست می توانید پرفروش ترین رادیو ها پیشنهاد شده ما را مشاهده نمایید.

تاریخچه رادیو

جیمز کلارک ماکس دل فیزیکدان اسکاتلندی، هنریشن هرتز مهندس و فیزیکدان اهل آلمان، برانلی فرانسوی و الکساندر پوپوف روسی از جمله افرادی بودند که روی امواج الکترومغناطیس، نوسانات الکترونیکی و امواج رادیویی تحقیق و کار کردند تا اینکه مارکونی ایتالیایی کار آنها را تکمیل کرد، وی متوجه شد که از بی‌سیم می‌توان به عنوان یک وسیله‌ی ارتباطی بهره جُست.

مارکونی در سال ۱۸۹۵ اولین خبر رادیویی خود را به وسیله‌ی بی‌سیم تا شعاع سه کیلومتری فرستاد و این‌گونه شد که اختراع رادیو به نام مارکونی به ثبت رسید.

👈بهترین رادیو ها را در دیجی کالا ببینید! + قیمت مناسب + خرید و ارسال سریع و ارزان👉

رادیوها از لحاظ تعداد موج به چند دسته تقسیم می شوند؟

1) تک موج: دریافت سیگنال های درون شهری از طریق این موج یا FM صورت می گیرد.

2) دو موج: دریافت سیگنال های درون و بیرون شهری به وسیله موج های FM و AM صورت می  گیرد.

3) چند موج: دریافت سیگنال های خارج از کشور به وسیله موج SW است.

رادیو1-کالا نقد

انواع رادیو

به طور کلی انواع رادیو های امروزی به 5 دسته تقسیم می شوند که هریک را به طور اختصار در ذیل توضیح می دهیم:

1) رادیوهای معمولی

دایره شمول رادیوهای معمولی وسیع و گسترده است، غیر از دو نوع قبلی بقیه رادیوها موجود در بازار در دسته معمولی قرار می‌گیرند که شما می‌توانید بر حسب نیاز، علاقه و بودجه یک مدل با اندازه مناسب را خریداری نمایید.

2) رادیو لامپی

رادیوی لامپی اولین مدل رادیو در ایران است که سابقه‌ای ۱۰۰ ساله دارد و امروزه بیشتر جنبه‌ی تزئینی و قدمت آن مطرح است به گونه‌ای که خریداران اجناس قدیمی و عتیقه و هم‌چنین کلکسیون‌دارها حاضرند بابت آن پول زیادی بپردازند. چون دارای تعداد قابل توجهی لامپ است به رادیو لامپی معروف می‌باشد، البته ابعاد و اندازه بزرگ آنها را نباید از نظر دور داشت.

3) رادیو تلفن همراه

تمام گوشی‌های هوشمند و غیرهوشمند همراه، قابلیت برقراری اتصال رادیویی را دارا هستند، شما می‌توانید به کمک یک وسیله‌ی جانبی به راحتی امواج رادیویی را از راه تلفن همراه خود که عمدتاً تک موج (FM) است، دریافت نمایید.

4) رادیو ترانزیستوری

بعد از رادیوهای لامپی، نسل جدیدی به نام رادیو ترانزیستوری تولید و روانه بازار مصرف شد. ترانزیستور این مدل، قطعات الکترونیکی زیادی را در خود جای داده تا حجم و ابعاد محصول کاهش یابد.

5) رادیوی اتومبیل

گونه‌ای دیگر از سیستم‌های رادیویی وجود دارند که به شکل پیش فرض روی سیستم‌های صوتی و تصویری مخصوص ماشین‌ها نصب می‌گردند که کاربر را قادر می‌سازد بنا به سلیقه و تمایل خود از آنها بهره‌برداری نماید.

رادیو2-کالا نقد

هنگام خرید رادیو باید به چه پارامتر هایی دقت کنیم؟

1- انتخاب نوع

نخستین فاکتوری که در هنگام خرید رادیو باید به آن توجه کنید، انتخاب یک نوع مناسب برای استفاده خود می باشد. اگر از دسته کسانی هستید که ساعات بسیار زیادی از روز خود را در داخل خودروی تان پشت سر می گذارید، بهتر است به سراغ خرید یک ضبط رادیویی برای خودروی خود باشید و اگر تمایل دارید در محیط کار و یا خانه خود از شبکه های فرکانسی رادیویی استفاده نمایید، برای خرید یک رادیوی معمولی اقدام نمایید. در این میان از نرم افزارهای رادیویی قابل نصب بر روی تلفن های هوشمند خود نیز غافل نشوید!

2- تعداد و نحوه دسترسی به امواج رادیویی

همانطور که گفتیم رادیوها بر حسب توانایی خود در گرفتن فرکانس های مختلف رادیویی به سه دسته تک موج، دو موج و همچنین چند موج تقسیم می شوند که شما باید با توجه به تعداد امواجی که یک رادیو می تواند آن را باکیفیت ایده آل صوتی برایتان گرفته و پخش کند، اقدام به خرید خود نمایید. همچنین به بخش مربوط به طریقه دسترسی به امواج رادویی نیز که یا بصورت آنالوگ یا همان دستی و یا دیجیتالی می باشد نیز باید توجه داشته باشید.

3- منبع تغذیه

نکته مهم بعدی که باید پس از انتخاب نوع رادیوی خود به آن توجه نمایید، نوع منبع تغذیه ای دستگاه مورد نظرتان است که یا می تواند بصورت مستقیم با اتصال به برق شهری کار کند و یا بصورت شارژی و همچنین استفاده از تعدادی باتری قلمی و غیره برایتان کارایی داشته باشد.

4- امکانات جانبی

استفاده از حافظه جانبی و قابلیت ارتقاء دادن آن، اتصال بلوتوثی، چراغ قوه، آنتن تلسکوپی، کابل AUX و غیره از جمله امکاناتی است که هم می تواند بر روی رادیوی مورد نظر شما نصب شده باشد و یا نصب نشده باشد. لازم به ذکر است این قبیل از موارد بر روی قیمت نهایی یک دستگاه رادیو کاملا تاثیر گذار است.

5- درگاه های ارتباطی

رادیوهای امروزی از درگاه های ارتباطی بسیار مختلف و متنوعی برخوردار هستند که همین امر سبب می شود تا شما بتوانید به راحتی رادیو مورد نظر خود را به سیستم های و دیگر گجت های هوشمند خود متصل کرده و از قابلیت های بیشتری نیز برای پخش و شنیدن امواج رادیویی برخوردار شوید.

6- برند رادیو

به سراغ برندهای معروف بروید. برند های معروف چندین سال است که در زمینه تولید رادیو فعالیت دارند. این محصولات معمولا از کیفیت بالاتری برخوردار هستند.

7- حمل و نقل

بهتر است اگر به دنبال خرید یک رادیوی معمولی برای خود می باشید، حتما به این موضوع توجه داشته باشید که محصول مورد نظرتان همواره دارای دسته و یا بند شانه ای جهت سهولت در حمل و نقل و همچنین جا به جایی باشد.

8- قابلیت پخش موسیقی

برخی از رادیوها دارای قابلیت پخش موسیقی با فرمت های مختلف و رایجی همچون: MP3 نیز هستند که خوب برای علاقه مندان به هر دو رسانه رادیویی و همچنین موسیقیایی می تواند این مورد یک فاکتور کاملا مهم تلقی شود.

9- گارانتی و خدمات پس از فروش

برندهای معتبر ضمانت و خدمات بعد از فروش محصولات خود را تضمین می‌کنند تا در صورت ایراد و خرابی، رادیو را تعمیر یا تعویض نمایند.

10- قیمت رادیو

خوشبختانه امروزه می توان با مبالغ مناسبی در خصوص قیمت رادیو در بازارهای داخلی کشورمان مواجه شویم. منتها با این وجود پیشنهاد می کنیم پیش از اقدام به خرید خود حتما به میزان بودجه و همچنین شناسایی برندهای مطرح تولید کننده در این زمینه که دارای دستگاه های ارتباطی صوتی و تصویری باکیفیتی هستند، توجه داشته باشید.

11- نوع موج رادیو

 دو نوع آنالوگ و دیجیتال هستند که طبق نوع موج تقسیم بندی شده اند. موج آنالوگ صفحه ای درج شده و عقربه دار دارد که با پیچ گرداننده موج می توانید فرکانس دلخواه را انتخاب کنید و به آن گوش دهید. و موج دیجیتال برعکس نوع آنالوگ، صفحه آن دیجیتالی بوده و فرکانس ها را با نمایش اعداد نشان می دهد. در این مدل پیچ گرداننده وجود نداشته و به جای آن دکمه ای دارد که با زدن آن به پیدا کردن فرکانس دلخواه می پردازید و در بعضی از آنها میتوان با زدن اعداد به فرکانس مورد نظر رسید.

رادیو3-کالا نقد

از رادیو چگونه نگهداری کنیم؟

  • هر گونه نویزی ممکن است روند فعالیت دستگاه را با مشکل مواجه نماید، جهت جلوگیری از این مشکل، وسایلی که باعث پارازیت می شوند را از دستگاه دور نگه دارید.
  • به هیچ عنوان صدای دستگاه را تا بالاترین حد ممکن افزایش ندهید، زیرا این کار باعث آسیب به اسپیکر می شود.
  • جهت استفاده از دستگاه به هیچ عنوان پیچ دستی جهت تنظیم موج را زیاد باز و بسته نکنید، در غیر اینصورت باعث استهلاک آن می شود.

سوالات متداول در مورد رادیو

ویژگی های یک رادیو خوب چیست؟

یک رادیو خوب می بایست تمامی فرکانس های قابل دریافت را با بهترین کیفیت ممکن دریافت کند. می بایست شبکه های رادیویی را با صدایی رسا و با کیفیت پخش نماید. نباید هیچ گونه صدای نویز و اضافی درون صدای اصلی آن شنیده شود. در صورتی که موج آن آنالوگ است، غربالک موج آن بسیار روان و با کیفیت باشد.

بهترین برند ها در زمینه رادیو کدام ها هستند؟

رادیو جیبی پاناسونیک یکی از پرطرفدارترین برندهای بازار بود. در حال حاضر برندهای معتبر مانند سونی (Sony) و مارشال (Marshal) و کنکورد (Concord) رادیوهای متنوعی را عرضه کرده‌اند و هم چنین رادیو مارشال مدل marshal me 1135 یکی از پرفروش‌ترین ها به شمار می‌آید.

خُب، تا اینجای کار با انواع و اقسام رادیو و ویژگی های آنها آشنا شدید و مطابق سلیقه‌ی خود به خوبی می دانید که کدام یک را انتخاب کنید. امیدواریم راهنمای خرید و مقایسه امروز در دسته بندی خانه و آشپزخانه / صوتی و تصویری برای خریدی رضایت بخش، به شما کمک کرده باشد. شما می توانید از طریق فرم ارسال دیدگاه هر نوع سوال و نظر خود را با ما در میان بگذارید. متشکریم که برای مطالعه این مقاله وقت گذاشتید. در ادامه برای کمک به خریدی بهتر چند مدل پرفروش را گردآوری کرده ایم که بد نیست مقایسه آن ها را ببینید. محصولاتی که توانسته اند با کیفیت قابل توجهی رضایت خریداران خود را جلب کنند. دوستان عزیز هم چنین توجه کنید که با کلیک روی تصویر یا دکمه زیر هر محصول، می توانید تصاویر و اطلاعات بیشتری درباره آن محصول به دست بیاورید.

معرفی 20 مدل از پرفروش ترین رادیو ها

درحال دریافت محصولات منتخب ...

قیمت 20 مدل رادیو (پرفروش) + راهنمای خرید + خرید اینترنتی - javawait

بهترین رادیو های پیشنهادی ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *