راهنمای خرید پرفروش ترین پرده برای اتاق خواب و پذیرایی + قیمت ارزان 37 مدل
قبل از خرید پرده به چه نکاتی باید دقت کنیم؟
معنای کلمه “پرده” متنوع است:
- پوشش یا حجاب.
- پارچهای که بر روی در یا پنجره آویزان میشود.
- نوا یا گاه.
- هر یک از بخشهای یک نمایش که با افتادن پرده، صحنه تغییر میکند.
- چیزی که ممکن است مانع دیدن و شنیدن خوب شود.
- لایهی نازکی از بافتها که سطح بدن را میپوشاند.
- حجله.
- حرمسرا.
در اینجا، ما به پارچه یا هر چیز دیگری که فاصله و حاجل میان دو جسم و مانع عبور نور میشود، میپردازیم. پرده معمولاً در داخل ساختمانها و روی پنجرهها نصب میشود.
بدون شک، همه افراد تمایل دارند که خانهی خود، از نظر کف، سقف، دیوار و پنجرهها، دارای ظاهری زیبا، منحصر به فرد و چشمنواز باشد.
بخشی از این زیبایی با نصب پردههای متنوع و زیبا ایجاد میشود. پردهها به زیبایی و تنوع یک خانه افزوده و با ارائهی مجموعهای از رنگها و طرحها، فضایی زیبا و دلپذیر ایجاد میکنند. وجود پنجره در هر خانه امکان میدهد تا فضای بیشتری برای زیباسازی داشته باشید و با نصب پردههای مختلف، علاوه بر ایجاد یک محیط دلپذیر، سلیقهی خود را به نمایش بگذارید و تحسین دیگران را به دست آورید.
پردهها میتوانند با رنگها و طرحهای مختلف در اتاقهای مختلفی از خانه، از جمله پذیرایی، نشیمن، اتاق خواب، اتاق کودک و آشپزخانه نصب شوند.
درحال دریافت محصولات منتخب ...
نکات مهم در ارتباط با پرده
- چین پرده: هرچقدر پرده بیشتری چین داشته باشد، زیباتر خواهد بود، بنابراین مناسب است اندازه عرض پارچه را ۲/۵ برابر عرض پنجره انتخاب کنید.
- نور و روشنایی محیط زندگی: اگر نور کافی به داخل منزل و اتاق شما وارد میشود یا از محیطی روشن لذت میبرید، از پردههای حریر و شیشهای استفاده کنید.
- هماهنگی با مبلمان: سعی کنید پردههای شما با مبلمان خانه هماهنگ باشند، یعنی با یکی از عناصر سقف، دیوار یا کف.
- ترکیب پردههای پارچهای و کرکره: میتوانید پردههای پارچهای و کرکره را در کنار یکدیگر قرار دهید.
- تزئین اتاق خواب: اتاق خواب خود را با پردههای شید و تاریک که برای خواب و استراحت مناسب هستند، تزئین کنید.
- بلندی پرده: بلندی پرده معمولاً بستگی به سلیقه شخص دارد، گاهی پرده تا زمین میرسد و گاهی فقط فضای پنجره را پوشش میدهد.
- نصب پرده نزدیک به سقف: تا جایی که امکان دارد، پرده را نزدیک به سقف نصب کنید تا اتاق شما شیکتر و بزرگتر به نظر برسد.
آشنایی با انواع پرده
- پرده آلومینیومی: این نوع پرده از جنس آلومینیوم است و عمدتاً وزن سبکی دارد و به صورت کرکره تهیه میشود. دارای تنوع بالاست و با بخشهای مختلف خانه هماهنگ میشود. رنگ آلومینیومی مقاوم در برابر نور است و نیازی به زیرپرده ندارد. برای نصب در سالنهای رو به حیاط مناسب است.
- پرده پارچهای: این نوع پرده شامل گسترهای از جنسها مانند حریرهای نازک، تورهای ظریف و پارچههای مخملی ضخیم است که در انواع بخشهای خانه استفاده میشوند.
- پرده مدرن: این نوع پرده ساختاری ساده دارد و در نصب آن، یراقآلات کمتری مورد نیاز است. معمولاً در محیطهایی مانند پذیرایی، اتاق خواب و آشپزخانه استفاده میشود.
- پرده کلاسیک یا سلطنتی: این نوع پردهها از پارچههای ارزشمند و پرنقش ساخته میشوند و نیاز به ابزار و یراق بیشتری برای نصب آنها وجود دارد. برای نشیمن و اتاقهای خواب بزرگ مناسب بوده و به محیط رسمیت میبخشند.
سایر نکات هنگام خرید پرده
- پردهها علاوه بر زیبایی و جلوهای که به پنجرهها و محیط زندگی میدهند، نقص دیوارها و پنجرهها را نیز پوشش میدهند.
- پردههای با پارچهی ضخیم برای پنجرههای در معرض تابش آفتاب مناسب هستند، اما بهتر است پنجرههای روبهسایه پارچه نازک داشته باشند.
- گاهی اوقات ممکن است طرح و نقش پرده برای شما تکراری و خستهکننده به نظر بیاید؛ در این صورت میتوانید روی پردههایی که این امکان را فراهم میکنند، طرحهای گلدوزی، سکه و دکمه دوزی ایجاد کنید. با این کار هم تنوع ایجاد میشود و هم مجبور نیستید پرده جدید بخرید.
- بعد از گردگیری، رنگآمیزی و تمیز کردن اتاقها، پرده را نصب کنید.
- گیره و میله باید متناسب با وزن پرده باشد تا بتواند آن را تحمل کند.
سخن آخر
معرفی چند مدل از پرفروش ترین محصولات مرتبط با این مطلب
درحال دریافت محصولات منتخب ...
درحال دریافت محصولات منتخب ...