لوازم سفر و کمپینگورزش و سفر

15 نکته مهم برای خرید چراغ قوه {پرفروش} + قیمت 17 مدل ارزان قیمت

چراغ قوه یکی از مهم ترین ابزار های طبیعت گردی ، کمپینگ و تفریحات فضای باز می باشد. چراغ قوه ها دارای انواع مدل های گوناگونی می باشند. از این جهت اگر به دنبال بهترین نوع چراغ قوه می گردید و قصد خرید بهترین چراغ قوه مناسب با شرایط و نوع کاربردتان را دارید، میبایست نکات و مواردی را در این زمینه مد نظر قرار دهید. نگران نباشید!!! ما در این راهنمای خرید به شما کمک می کنیم تا بهترین چراغ قوه قوی و پر نور را با توجه به نیاز خود از فروشگاه های معتبر اینترنتی خریداری نمائید. پس در ادامه با کالا نقد همراه باشید…

در انتهای این پست میتوانید پرفروش ترین چراغ قوه های پیشنهاد شده ما را مشاهده نمایید.

منظور از چراغ قوه چیست؟

چراغ قوه نوعی منبع نور پرتابل دستی است که با انرژی الکتریکی کار می‌کند. منبع نور معمولا یک لامپ رشته‌ای کوچک یا دیود ال ای دی ساطع کننده نور می‌باشد. یک چراغ قوه معمولی از یک پوشش شفاف برای محافظت از منبع نور و لامپ نصب شده در یک بازتابنده، یک باتری و یک کلید تشکیل شده است. این مجموعه به وسیله یک مورد پشتیبانی و محافظت می‌شوند. اختراع سلول خشک و لامپ های رشته‌ای مینیاتوری، اولین چراغ قوه‌های باتری دار در حدود سال ۱۸۹۹ ممکن ساخت. امروزه چراغ قوه‌ها بیشتر از لامپ‌های رشته‌ای یا دیودهای ساطع کننده نور استفاده می‌کنند و با باتری‌های یکبار مصرف یا قابل شارژ کار می‌کنند.

👈جدید ترین چراغ قوه ها را اینجا ببینید! + لیست قیمت + خرید اینترنتی + ارسال سریع و ارزان👉

انواع چراغ قوه

چراغ قوه ها به طور کلی به 9 دسته تقسیم می شوند که در زیر هر یک را به طور اختصار توضیح می دهیم.

1- چراغ قوه لیزری و یا پلیسی

چراغ قوه پلیسی و یا لیزری چراغ قوه هایی هستند که با لامپ های ال ای دی طراحی شده و مانند اسم شان (لیزری) دارای برد بسیار زیادی میباشند. برد چراغ قوه های لیزری بنا نوع برند و اورجینال بودن محصول از 1 کیلومتر تا 3 کیلومتر متغیر میباشد. این چراغ قوه ها بدلیل برد زیادشان دارای طرفداران زیادی میباشند.

لازم به ذکر است چراغ قوه های لیزری کاربرد بسیار زیادی داشته و با نام های مختلفی از جمله چراغ قوه پلیسی ، چراغ قوه چوپانی ، چراغ قوه شکاری ، چراغ قوه غار نوردی ، چراغ قوه نگبانی و چراغ قوه زوم دار در بازار به فروش میرسند. همچنین این چراغ قوه ها دارای سه حالت نور پردازی (ثابت ، لیزری و چشمک زن) میباشند. که هرکدام کاربرد های فراوانی دارند.

2- چراغ‌ قوه‌ی حرفه‌ای

این چراغ‌قوه برای مصارف خانگی، کوهنوردی، غارنوردی و امداد ونجات گزینه‌ای مناسب است، نور زیاد، عملکرد مطلوب، کیفیت، دوام، قابلیت استفاده نسبتا طولانی و ضدآب بودن از خصوصیات آن به شمار می‌روند.

3- چراغ قوه پیشانی

چراغ قوه پیشانی و یا چراغ پیشانی چراغ قوه هایی هستند که به واسطه بند بر روی پیشانی بسته شده و کاربرد های فراوانی دارند این چراغ قوه ها اغلب با لامپ های ال ای دی طراحی شده و از فناوری لیزری بهره مند میباشند. و مانند چراغ قوه های لیزری دارای سه حالت نور پردازی (ثابت ، لیزری و چشمک زن) میباشند.

لازم به ذکر است چراغ قوه های پیشانی کاربرد بسیار زیادی داشته و با نام های مختلفی از جمله چراغ قوه کوهنوردی ، چراغ قوه غار نوردی ، چراغ قوه آبیاری و … در بازار به فروش میرسند. و اغلب مورد استفاده افرادی قرار میگیرند که قصد استفاده از دست هایشان را دارند و با بستن چراغ قوه به پیشانی شان تسیط کاملی به کارهایشان دارند.

4- چراغ قوه پرتابل

چراغ قوه های پرتابل بدلیل وزن کم و نور مناسبی که دارد اغلب برای روشنایی داخل چادر های مسافرتی و کمپینگ مورد استفاده قرار میگیرند. چراغ قوه های پرتابل با وزن های 15 الی 35 گرم در بازار به فروش میرسند و شما میتوانید این چراغ قوه هارا به صورت جیبی و بسیار آسان با خودتان حمل کنید. از این جهت اگر قصد خرید بهترین چراغ قوه برای چادر را دارید این چراغ قوه ها بهترین گزینه میباشند.

5- چراغ قوه دستی

این نوع چراغ قوه مناسب کوهنوردی و کمپینگ و طبیعت گردی هستند. نور این چراغ ها قابل تنظیم است و می توان نور ان را کم و زیاد کرد. دارای دسته ای هستند که باعث حمل آسان آن می شود. قابل شارژ هستند و می توانید مدت زمان طولانی از آن استفاده نمایید. به طوری که اگر آن را به مدت ۱۵ ساعت شارژ کنید قادر است در حالت نور کم تا ۱۶ ساعت و در حالت استفاده پرنور به مدت ۸ ساعت به شما روشنایی دهد. این نوع لامپ می تواند تا شعاع ۵۰۰ متر جلوی شما را روشن نماید.

چراغ قوه1-کالا نقد

6- چراغ اضطراری

این نوع چراغ انواع مختلفی دارد و بیشتر در منزل و محل کار برای مواقعی که برق شهری قطع می شود مورد استفاده قرار می گیرد. این نوع چراغ معمولا بر روی دیوار نصب می شوند دارای باتری قابل شارژ هستند.

7- چراغ فانوسی

این نوع چراغ به علت شباهت ظاهری به چراغ های فانوسی به این اسم معروف شده اند. این چراغ هم قابلیت تنظیم میزان نور را دارا می باشد. این چراغ دارای دو دسته یکی برای نگه داشتن هنگام راه رفتن و دیگری برای آویز کردن در چادر می باشد. چراغ های فانوسی به علت داشتن باتری بسیار قوی قادر هستند مدت زمان خیلی طولانی روشن بمانند.

8- چراغ قوه آویز

این مدل چراغ دارای دو سری Usb و میکرو Usb می باشد که می توان آن را به وسیله این کابل به شارژر، پاوربانک و لپتاپ وصل کرد. این نوع چراغ بیشتر برای داخل خودرو و تعمیر خودرو ر تاریکی استفاده می شود.

9- چراغ‌‌قوه‌ی شکاری

این نوع چراغ‌قوه طرفداران فراوانی دارد، نسبت به انواع قدیم و سنتی کیفیت و کاربرد بیشتری دارد. نور قوی، قابلیت زوم، بدنه‌ی فلزی و محکم امتیازات آن است.

چراغ قوه2-کالا نقد

حتما در هنگام خرید چراغ قوه به 15 نکته زیر توجه کنید.

1) نوع چراغ‌قوه

در اولین نکته مشخص کنید چراغ قوه را برای چه منظوری نیاز دارید. مثلا برای روشن کردن مسیر پیاده روی در شب یا برای روشن کردن داخل چادر و… پس با توجه به نوع نیاز خود چراغ مخصوص آن را انتخاب و خریداری نمایید.

2) مشخصه های فیزیکی چراغ قوه

نکته مهم دیگری در خصوص انتخاب چراغ قوه ها مرتبط با مشخصه های فیزیکی یا همان اندازه و وزن این قبیل از محصولات روشنایی می باشد. هیچ فرقی ندارد که چراغ قوه مورد نظر شما از چه نوعی باشد (دستی یا پیشانی) مهم این است که محصول شما حتما از اندازه و وزن قابل قبول جهت سهولت در حمل و استفاده هر چه بهتر از خود باشد.

3) باطری خور یا قابل شارژ

 اگر چراغ‌قوه را برای یک یا دو شب نیاز دارید بهتر است نوع شارژی آن را خریداری نمایید. زیرا میزان شارژ باتری آن برای یک یا دو شب کافی است و بعد از آن نیاز به شارژ شدن دارند. پس اگر قرار است مدت زمان زیادی را در بیرون از منزل باشید بهتر است نوع باتری خور را انتخاب کنید و تعداد زیادی باتری برای تعداد شب هایی که قرار است از منزل دور باشید، همراه خود داشته باشید.

4) نوع نوردهی چراغ قوه

میزان نور دهی چراغ قوه‌ها با هم متفاوت است برخی نور را پخش می کنند و برخی نور را با برد زیاد خطی می فرستند.

5) میزان روشنایی چراغ قوه

فاکتور مهم بعدی مربوط به میزان روشنایی چراغ قوه ها می شود که بر حسب لومن اندازه شده و در واقع نشان دهنده قدرت محصول انتخابی شما در روشن کردن محیط اطرافتان تا شعاع چند متری و حتی چند صد متری از خود می باشد. بهتر است طبیعت گرها و افرادی که با هدف شکار به دل طبیعت می زنند، حتما از محصولاتی با میزان روشنایی بالا استفاده نمایند تا کمتر دچار مشکل شوند. ضمن اینکه کلا بهتر است از طبیعت گردی در شب و تاریکی هوا خودداری کنید.

چراغ قوه3-کالا نقد

6) نوع باتری و مدت استفاده

 چراغ قوه‌ها بر اساس میزان قدرت باتری خود قادر هستند مدت زمان خاصی روشن بمانند. شما می توانید از بین چراغ قوه های مختلف بین نور دهی ۲ ساعت تا ۱۶ ساعت و حتی بیشتر بر اساس نیاز خود خریداری نمایید.

7) حالات مختلف نور دهی چراغ قوه

بد نیست اگر محصول انتخابی شما دارای حالت های مختلف نور دهی در ساختار خود نیز باشد. این حالت های گوناگون می تواند شامل: چشم زدن، تک لامپی، چند لامپی و همچنین نور دهی ساده باشد. گاهی استفاده از حالت های دیگر نور دهی در موقعیت های مکانی و زمانی خاص بسیار اهمیت پیدا می کند.

8) وزن چراغ قوه

 مهم ترین نکته برای خرید چراغ قوه وزن آن می باشد. چراغ قوه سنگین را نمی شود به سقف چادر آویزان کرد بنابراین می بایست از نوع سبک که قابلیت آویزان شدن دارند استفاده نمایید.

10) ضد آب و مستحکم بودن چراغ قوه

هم خاصیت ضد آبی برای یک چراغ قوه بسیار مهم و حیاتی است و هم مستحکم بودن بدنه آن در برابر وارد شدن ضربه و وارد شدن تکان های شدید به آن؛ یادتان باشد اگر از دسته کسانی هستید که پیوسته در حال سفر و جا به جایی می باشید، حتما باید به سراغ محصولاتی بروید که از این دو ویژگی در ساختار خود برخوردار باشند.

11) منبع تغذیه چراغ قوه

چراغ قوه ها یا با اتصال به منبع برق شهری و ژنراتورها آغاز به کار می کنند و یا در ساختار بدنه ای آنان، تولید کنندگان محفظه ای را برای قرار دادن تعدادی باتری چه بصورت یکبار مصرف و چه بصورت شارژی قرار داده اند. به هر حال توجه به منبع تغذیه این قبیل از محصولات پرتوافشانی و نوع آنان بسیار حائز اهمیت است.

12) قابل استفاده در شرایط مختلف

اینکه بخواهید از چراغ قوه ها در چه شرایط مکانی و یا اینکه در چه وضعیتی استفاده نمایید، سوال بسیار مهمی است که باید پیش از اقدام برای خرید این محصول به آن پاسخ دهید. این محصولات امروزه هم بصورت دستی در بازار موجود می باشند و هم به صورت هدلامپ (چراغ پیشانی) که البته هر یک از این ۲ مدل نیز دارای بیشمار امکانات مختلف روشنایی می باشند.

13) کنترل‌های چراغ قوه

نوع روشن یا خاموش و کلیدهای حالت روشنایی برای برخی از کاربران مهم است. دکمه‌های فشاری و لغزنده معمولاً با انگشت شست کار می‌کنند. یک قاب چرخان همچنین می‌تواند به عنوان سوئیچ عمل کند و برای کار کردن به ۲ دست نیاز دارد. یک ویژگی قفل ایمنی از روشن شدن تصادفی چراغ جلوگیری می‌کند و به جلوگیری از عصبانیت و ناراحتی غیرمنتظره باتری کمک می‌کند. برخی از چراغ‌ها دارای عملکرد بی‌صدا بدون کلیک اینستا هستند که در آن با فشردن کمی سوئیچ، چراغ روشن می‌شود تا زمانی که یک کلیک کامل روشن شود، یا با رها کردن سوئیچ، آن را خاموش کنید، بدون نیاز به چرخش در تمام حالت‌ها. این یک ویژگی مطلوب در عملیات اجرای قانون است.

14) قیمت چراغ قوه

قیمت چراغ قوه ها با در نظر گرفتن نکات گفته شده و همچنین کیفیت و نوع آنان است که تعیین می شود. با این حال شما می توانید با در نظر گرفتن زمینه مصرفی خود از این قبیل محصولات و همچنین مشخص نمودن میزان بودجه ای که برای انجام خرید این محصول در نظر گرفته اید، مناسب ترین گزینه را برای خود انتخاب نمایید.

15) مواد و شکل چراغ قوه

اکثر بدنه‌های چراغ قوه یا پلاستیک یا آلیاژ آلومینیوم هستند. برخی از آنها دارای فولاد ضد زنگ در سر چراغ قوه برای مقاومت بیشتر در برابر ضربه هستند. همه بدنه‌های آلومینیومی یکسان نیستند، سبک‌های نازک‌تر سبک‌تر هستند، بدنه‌های ضخیم‌تر سخت‌تر می‌باشند. بدنه‌های استوانه‌ای متداول‌ترین شکل هستند، اما از آنجایی که این بدنه‌ها هنگام قرار گرفتن روی یک سطح می‌چرخند، برخی از مدل‌ها برای مقاومت در برابر غلتش پروفیل شده‌اند. علاوه بر این، سطح بدن ممکن است دارای یک الگوی پیچ خورده باشد تا چسبندگی و لغزش را کاهش دهد.

چراغ قوه4-کالا نقد

سوالات متداول در مورد چراغ قوه

چراغ قوه را اولین بار چه کسی اختراع کرد؟

دیوید میسل انگلیسی در سال ۱۸۹۹ اولین چراغ قوه را اختراع کرد، باتری چراغ‌قوه‌های اولیه از جنس کربنی – زینکی بودند و باید هر از چندگاهی خاموش می‌شدند، از طرفی عملکرد مطلوبی هم نداشتند، بنابراین تنگستن و لامپ‌های LED جایگزین رشته‌های کربنی شدند.

چرا از چراغ‌قوه استفاده می‌کنیم؟

چراغ‌قوه وسیله‌ای کاربردی و یکی از ملزومات برای سفر، کوهنوردی، شکار و حوادث طبیعی و غیرمترقبه مثل زلزله است، در جایی که هیچ منبع نوری وجود ندارد، چراغ‌قوه به عنوان منبعی سیار به داد شما می‌رسد. این وسیله‌ی الکترونیکی برای تولید نور به کار می‌رود، باتری، لامپ، بدنه و کلید چهار قسمت اصلی چراغ‌قوه هستند. چراغ‌قوه به خاطر حجم، اندازه و وزن کم در خانه، باغ، سفر، طبیعت و گردشگری، کمپینگ، کوهنوردی، اقامت شبانه، وضعیت‌های اضطراری و غیرمترقبه و … مورد استفاده قرار می‌گیرد، به سادگی در کیف و کوله جا می‌گیرد و به آسانی حمل می‌گردد، هم در مکان‌های باز و هم در محیط‌های بسته کاربرد دارد.

ساختار چراغ قوه چگونه است؟

به مرور زمان چراغ‌قوه‌ها با ساختار و عملکردی مشابه، به ابزاری مفید و محبوب تبدیل شدند، این وسیله در ابتدا ساختمانی ساده متشکل از باتری، سیم و چراغ‌قوه بود ودر ادامه به تناسب رشد و پیشرفت فناوری، تکامل یافت به گونه‌ای که امروزه حتی تلفن‌های همراه نیز مجهز به چراغ‌قوه هستند.

خُب، تا اینجای کار با انواع و اقسام چراغ قوه و ویژگی های آنها آشنا شدید و مطابق سلیقه‌ی خود به خوبی می دانید که کدام یک را انتخاب کنید. امیدواریم راهنمای خرید و مقایسه امروز در دسته بندی ورزش و سفر / لوازم سفر و کمپینگ برای خریدی رضایت بخش، به شما کمک کرده باشد. شما می توانید از طریق فرم ارسال دیدگاه هر نوع سوال و نظر خود را با ما در میان بگذارید. متشکریم که برای مطالعه این مقاله وقت گذاشتید. در ادامه برای کمک به خریدی بهتر چند مدل پرفروش را گردآوری کرده ایم که بد نیست مقایسه آن ها را ببینید. محصولاتی که توانسته اند با کیفیت قابل توجهی رضایت خریداران خود را جلب کنند. دوستان عزیز هم چنین توجه کنید که با کلیک روی تصویر یا دکمه زیر هر محصول، می توانید تصاویر و اطلاعات بیشتری درباره آن محصول به دست بیاورید.

معرفی 17 مدل از پرفروش ترین چراغ قوه ها

درحال دریافت محصولات منتخب ...

15 نکته مهم برای خرید چراغ قوه {پرفروش} + قیمت 17 مدل ارزان قیمت - javawait

بهترین چراغ قوه های پیشنهادی ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *