راهنمای خرید گیرنده دیجیتال (ستاپ باکس) + قیمت 15 مدل {پرفروش}
امروزه قطعا کیفیت تصویر در برنامههای تلویزیون نقش زیادی در جذابیت برنامهها دارد؛ کیفیتی که با استفاده از یک دستگاه گیرندهی دیجیتال یا ستاپ باکس مناسب و بدون نیاز به آنتنهای هوایی میتوانید آن را تجربه کنید. ولی در بین این همه گیرنده دیجیتال کدام بهتر است؟ نگران نباشید!!! ما در این راهنمای خرید به شما کمک می کنیم تا بهترین گیرنده دیجیتال یا ستاپ باکس را با توجه به نیاز خود با بهترین قیمت و کیفیت از فروشگاه های معتبر اینترنتی خریداری نمائید. پس در ادامه با کالا نقد همراه باشید…
منظور از گیرنده دیجیتال یا ست تاپ باکس چیست؟
ستاپ باکس (Set Top Box) یا گیرنده دیجیتیال دستگاهی است که برای دریافت کانالهای دیجیتالی تلویزیون به کار میرود. این دستگاه کدهای دیجیتالی را از فرستنده دریافت میکند، آن را به کدهای آنالوگ تبدیل میکند و در تلویزیون نمایش میدهد. با استفاده از دستگاه دیجیتال، علاوه بر این که از کیفیت صدا و تصویر بهتری بهرهمند میشوید، میتوانید به کانالهای بیشتر و برنامههای متنوعتری دسترسی داشته باشید. پخش دیجیتال با نام DVB (Digital Video Broadcasting) شناخته میشود که انواع بسیار متنوعی دارد. پخش برنامههای دیجیتال در ایران از طریق سیستم DVB T و نوع پیشرفتهترِ آن DVB T2 انجام میشود. نسل جدید تلویزیونها به گیرندهی دیجیتال و حتی رسیور ماهواره مجهز هستند، بااینحال برای این که از تماشای تلویزیون بیشتر لذت ببرید، میتوانید یک دستگاه دیجیتال را بهطور جداگانه بخرید و در هزینههای خود صرفهجویی کنید.
👈بهترین و محبوب ترین گیرنده های دیجیتال (ست تاپ باکس) را اینجا ببینید! + قیمت روز + خرید👉
از گیرنده دیجیتال تلویزیون به چه دلیل استفاده کنیم؟
با توجه به اینکه صدا و سیما روز به روز در حال پخش تصاویر با کیفیت HD است، استفاده کردن از تصاویر با کیفیت امری طبیعی است البته تلویزیون ها خود دارای گیرنده داخلی هستند اما عده ای ترجیح می دهند از یک تلویزیون معمولی با نصب بهترین گیرنده دیجیتال هزینه ها را کمتر کنند.
استفاده از گیرنده دیجیتالی چه مزایایی دارد؟
1- با کمترین هزینه ممکن می توانید یک گیرنده دیجیتال خریداری کنید.
2- دریافت تمامی شبکه ها بدون افت کیفیت در صدا و تصویر.
3- دریافت تصاویر با کیفیت بالا با کمترین مقدار نویز.
4- همچنین با استفاده از دکمه Epg می توانید تاریخ و ساعت پخش برنامه تلویزیونی مورد نظر خود را پیدا کنید.
5- این دستگاه نیاز به آنتن آن چنانی ندارد، شما می توانید با یک آنتن ساده و رومیزی هم به تماشای تلویزیون بپردازید.
6- قابلیت ضبط تصاویر با کیفیت بالا را داشته باشد شما به وسیله آن می توانید برنامه های تلویزیونی مورد علاقه خود را ضبط کنید.
7- این دستگاه دارای تلتکست می باشد، به وسیله این قابلیت می توانید، خبرهای روز قیمت اجناس و … را به صورت رایگان دریافت و مطالعه کنید.
انواع گیرنده دیجیتال تلویزیون
1) گیرنده دیجیتال معمولی(Av)
اگر از تلویزیون های قدیمی استفاده می کنید که دارای ورودی HDMI نیستند پیشنهاد می کنم گیرنده های دیجیتالی معمولی بخرید این دستگاه به وسیله کابل AV یا همان سه فیش سفید، زرد و قرمز به تلویزیون متصل می شوند، حتی اگر شما گیرنده دیجیتالی اچ دی و فول اچ دی هم بخرید کیفت تصویر تغییر نمی کند و فقط هزینه بیشتری پرداخت می کنید.
2) گیرنده دیجیتال HD و FULL HD
اگر تلویزیون شما دارای ورودی HDMI می باشد پیشنهاد می کنم به سراغ مدل های اچ دی و فول اچ دی بروید به دلیل اینکه تلویزیون شما از کیفیت تصویر اچ دی پشتیبانی می کند شما می توانید شبکه های تلویزیونی را با حداکثر کیفیت دریافت نمایید.
پورت های اصلی گیرنده دیجیتال (ست تاپ باکس)
1) خروجی صدا و تصویر
گیرنده دیجیتال بعد از استخراخ و پردازش اطلاعات صدا و تصویر را به تلویزیون متصل می کند. بعضی از ست تاب باکس ها علاوه بر این خروجی می تواندد فرمت های دیگر را نیز پشتیبانی کند.
2) خروجی RF
این قابلیتی است که صدا و تصویر می تواند توسط تلویزیون های آنالوگ دریافت شود. اگر مدل تلویزیون شما قدیمی است و فاقد ورودی صدا و تصویر باشد این خروجی میتواندنحوه نصب و راه اندازی را ممکن کند.
3) ورودی آنتن
آنتن توسط کابلی به گیرنده دیجیتال وصل و سیگنال ها را دریافت میکند. تیونر گیرنده دیجیتال درای خروجی آنتن است که شبکه های آنالوگ را دریافت میکند.
12 نکته مهمی که هنگام خرید گیرنده دیجیتال (ستاپ باکس) باید به آنها توجه شود.
1) قیمت گیرنده دیجیتال
قیمت می تواند نقش مهمی در انتخاب شما داشته باشد، ابتدا میزان بودجه برای خرید گیرنده را مشخص کنید، زمانی که میزان بودجه مشخص شود خود به خود خیلی از مدل ها از دامنه جستجوی شما خارج می شوند.
2) کیفیت محصول
اگر تنها کمی در بازار ایران به گشت و گذار مشغول شوید، با مدل ها و نوع های گوناگونی از گیرنده های دیجیتالی مواجه می شوید که هم از قیمت های مختلفی برخوردار می باشند و هم دارای کیفیت بالا و یا پایینی هستند. یکی از مهمترین مواردی که باید به هنگام انتخاب و خرید یک گیرنده دیجیتالی به آن توجه داشته باشید، کیفیت به کار رفته در ساخت آن است. با اینکه شما قادر به دیدن قطعات درونی و کیت های به کار رفته در این نوع محصولات نخواهید شد و حتی اگر هم بتوانید این قطعات الکترونیکی را مشاهده کنید از آن ها سر در نخواهید آورد، اما می توانید با بررسی پنل پشتی دستگاه و تعداد ورودی ها و خروجی ها و همچنین دکمه های تعبیه شده برای آن به خوبی متوجه سطح کیفی محصول مورد نظرتان شوید.
3) قابلیت ضبط PVR
در خیلی از مدل ها این امکان وجود دارد که برنامه های مورد علاقه خود را به وسیله گیرنده ضبط و در صورت نیاز دوباره پخش نمایید. این کار به وسیله اتصال فلش مموری و یا هارد دیسک به دستگاه صورت می گیرد. البته مدل های خیلی کمی هستند که دارای هارد داخلی هستند.
4) قدرت دریافت سیگنال
از دیگر نکات قابل توجهی که در تهیه یک گیرنده دیجیتال باید به آن توجه کنید، قدرت دریافت سیگنال توسط آن است. اگر محصولی که خریداری کرده اید از قدرت کمی در این حیطه برخوردار باشد؛ قطعا شما را کلافه و با مشکلات همچون عدم دسترسی به تمامی کانال ها و یا خرید یک آنتن قوی که قطعا از قیمت بالایی نیز برخوردار است، روبرو می کند. به همین خاطر بهتر است به سراغ خرید دستگاه هایی بروید که موفق شده اند تا به امروز امتحان خود را پس دهند؛ یعنی گیرنده های دیجیتالی فراسو و یا ایکس ویژن!
5) قدرت پردازنده دستگاه
یکی از جدی ترین مواردی که بر روی قیمت این نوع از دریافت کننده های دیجیتالی موثر است، قدرت پردازنده و توانایی آن در نمایش تصاویر دریافتی از منبع می باشد. معمولا گیرنده دیجیتالی که از قدرت پردازنده بالایی نیز برخوردار باشد با قیمت بیشتری نیز در بازار به فروش می رسد که البته برای درک درست این موضوع این راهی جز امتحان کردن آن نیست؛ مثلا اگر محصول مورد نظر شما بتواند ظرف مدت زمانی ۲ تا ۳ ثانیه ای دستورات شما را انجام دهد از قدرت پردازندگی بالایی برخوردار است.
6) قابلیت پخش
اگر اهل تماشای فیلم هستید، ممکن است بخواهید فیلم های روی فلش مموری یا هارد دیسک خود را با این دستگاه مشاهده کنید. این جا است که باید به فرمت های ویدئویی قابل پخش در دستگاه توجه کنید. بهتر است از فرمت mkv پشتیبانی کند زیرا بیشتر فیلم های با کیفیت و روز دنیا با این فرمت در اینترنت پخش می شوند.
7) نوع سخت افزار
قبل از هر چیزی نوع سخت افزار دستگاه را مورد بررسی قرار دهید، هرچه برد پاور دستگاه قوی تر باشد، طول عمر دستگاه بیشتر است. توجه داشته باشید که هرچه تیونر دستگاه قوی تر باشد قدرت گیرندگی دستگاه بیشتر است.
8) گارانتی و خدمات پس از فروش
شاید داشتن ضمانت برای شما چندان با اهمیت نباشد، اما می تواند دلیل بر کیفیت داشتن دستگاه باشد. هیچ گاه یک شرکت تا از کیفیت محصول خود مطمئن نباشد آن را ضمانت نمی کند، زیرا برای شرکت هزینه سنگینی به همراه خواهد داشت
9) کیفیت تصاویر
بطور کلی کیفیت تصویر گیرنده های دیجیتالی به دو دسته HD و FULL HD تقسیم می شود که با توجه به ساپورت همین میزان از کیفیت از سوی تلویزیون های موجود در بازار، خیلی لازم نیست در خصوص تطابق کیفیت محصول خود با نمایشگر خانگی تان جستجو کنید! اما بد نیست بدانید اگر دارای تلویزیون های قدیمی و یا به اصطلاح آنالوگی هستید، باید حتما گیرنده ای را خریداری کنید که از قابلیت تبدیل صدا و صوت به RF برخوردار باشد.
10) نوع و تعداد خروجی
توجه داشته باشید به چه تعداد ورودی USB نیاز دارید برخی از دستگاه ها دارای چند پورت یو اس بی هستند. همچنین نوع خروجی تصویر و صدا را مورد بررسی قرار دهید، خروجی تصویر شامل AV و HDMI می باشد.
11) خروجی صدا (اوپتیکال)
در بعضی موارد شما می خواهید صدای از طریق سینمای خانگی پخش گردد در این صورت به این خروجی نیاز دارید که وسیله کابل اوپنیکال صدای تلویزیون را در دستگاه سینمای خانگی پخش کنید.
12) خروجی RF
اگر گیرنده دیجیتال را برای تلویزیون های خیلی قدیمی می خواهید که حتی خروجی AV هم ندارند این خروجی به کار شما خواهد آمد.
چگونه گیرنده دیجیتال را تنظیم کنیم؟
نصب دستگاه گیرنده دیجیتال یا ستاپ باکس نیاز به تخصص خاصی ندارد، و شما به راحتی می توانید آن را تنظیم کنید، برای این کار کلید منو را در کنترل دستگاه فشار دهید در منوی باز شده وارد نصب شوید، یک فرکانس به صورت پیش فرض در آن وجود دارد به قسمت پایین صفحه دقت کنید، دو قسمت وجود دارد قدرت سیگنال و کیفیت سیگنال، زمانی که آنتن را به گیرنده متصل کنید اگر اتصال درست صورت گیرد، قدرت سیگنال پر می شود، حال با جابهجایی آنتن تلاش کنید، تا کیفیت سیگنال را در بیشترین مقدار خود تنظیم نمایید، بعد از این کار کافی است جستجوی خودکار را انتخاب کنید، بعد از گذشت چند دقیقه شبکه های تلویزیونی دریافت و در دستگاه ذخیره می شوند.
سوالات متداول در مورد گیرنده دیجیتال (ستاپ باکس)
بهترین برند ها در زمینه گیرنده های دیجیتال یا ستاپ باکس کدام برند ها هستند؟
امروزه بهترین برند ها در زمینه تولید گیرندههای دیجیتال عبارتند از : ایکس ویژن (X.Vision)، مکسیدر (Maxeeder)، استارست (Star Sat) و دنای (Dnay) و …
کیفیت گیرنده دیجیتال چگونه باشد؟
گیرنده های دیجیتال از لحاظ کیفیت به دو دسته زیر تقسیم بندی می شوند، که پیشنهاد میشود شما همیشه بهترین و با کیفیت ترین محصول را انتخاب کنید.
- تلویزیون دیجیتال استاندارد (Standard Definition TV): کیفیت تصویر خوب و باند فرکانس آن به نسبت نوع اول کمتر است
- تلویزیون با وضوح بالا (High Definition TV): تصاویر صاف و با کیفیت رنگی عالی، بدون چشمک زدن را فراهم می کند.
معرفی 15 مدل از پرفروش ترین گیرنده های دیجیتال (ستاپ باکس)
درحال دریافت محصولات منتخب ...