لیست قیمت 19 مدل ظروف پخت و پز {بهترین} + راهنمای خرید اینترنتی
امروزه مشاهده برنامههای آشپزی شما را فقط به پخت یک غذای خوشمزه تشویق نمی کند، بلکه با نشان دادن قابلمه و تابه جذاب شما را به خرید ظروف پخت و پز تشویق میکند. اما ما فکر میکنیم که شما میتوانید با قیمت ارزان هم بخارپز، ماهیتابه، قابلمه، وک و حتی سینی فر و محافظ آن را بخرید. صاحب بهترین سرویس آشپزخانه شدن واقعا وسوسهانگیز است اما سبک آشپزی، نوع غذاها و قیمتهای بازار برای انواع سرویس آشپزخانه متفاوت است. از ظروف گرانیتی و سرامیکی گرفته تا ظروف مسی و روحی متنوعی در بازار موجود است و انتخاب بین این همه برند معروف کار سختی است. اما نگران نباشید!!! ما در این راهنمای خرید به شما کمک می کنیم تا بهترین ظرف پخت و پز را با بهترین قیمت و کیفیت از فروشگاه های معتبر اینترنتی خریداری نمائید. پس در ادامه با کالا نقد همراه باشید…
انواع ظروف پخت و پز از نظر جنس
به طور کلی ظروف پخت و پز از نظر جنس به 7 نوع تقسیم می شوند که در ذیل هر یک را به طور اختصار توضیح می دهیم.
1- ظروف پخت و پز چدن
اگر می خواهید غذا را بر روی درجه حرارت پایین و یکنواخت بپزید ظروف چدن بهترین انتخاب برای شما خواهند بود. چدن به آرامی گرم می شود و نیز سرد شدن آن به آرامی صورت می گیرد، این بدان معنی است که بهتر از هر فلز دیگری هنگام پخت و پز گرم باقی می ماند. همین ویژگی باعث می شود که دیگ چدنی برای پخت و پز در محیط بیرون بسیار مناسب است. چدن فلزی است که پس از گرم شدن برای مدت زیادی گرم باقی می ماند، حتی اگر درجه حرارت محیط اطراف آن نوسان داشته باشد.
نکات مربوط به چدن:
قبل از استفاده از ظروف چدن، باید مقداری روغن را داخل آن جوشانده و سپس اجازه دهید کاملا سرد شود. این کار را چند بار انجام دهید. نباید ظرف در این فرآیند شسته شود، زیرا در این صورت آماده سازی موفقیت آمیز نخواهد بود. چدن بدون پوشش مستعد زنگ زدگی می باشد به همین دلیل بیشتر آشپزها تنها با استفاده از پارچه ای نمناک آن را تمیز می کنند. شما می توانید کتری و ماهی تابه چدنی که پوشش داده شده اند نیز تهیه کنید. در این صورت نگهداری و شستشوی آنها آسانتر خواهد بود. این نوع ظروف نیاز به آماده سازی اولیه که روش آن توضیح داده شد، ندارند.
👈بهترین ظروف پخت و پز را با بهترین قیمت و کیفیت از دیجی کالا بخرید! + لیست قیمت روز👉
2- ظروف پخت و پز از جنس استیل ضد زنگ
انتخاب بیشتر آشپزها استیل ضدزنگ است. استیل به نگهداری کمی نیاز دارد و تمیز کردن آن آسان است و همچنین شما نگرانی در مورد ترکیب شدن فلز با غذا نخواهید داشت. مزیت دیگر استیل مقاومت آن در برابر گردوخاک، لکه و خوردگی است. اگر چه شستشو با دست عمر آن را زیاد می کند ولی قابلیت استفاده از ماشین ظرف شویی برای شستشوی ظروف استیل وجود دارد.
ظروف ساخته شده از استیل ضدزنگ خالص به خوبی حرارت را انتقال نمی دهند و باعث پخت غیر یکنواخت غذا می شوند. به همین دلیل استفاده از ظروف استیل چند لایه ضروری است. این بدان معنی است که ته ظرف که در ارتباط با شعله قرار دارد با لایه ای از جنس مس یا آلومینیوم، که انتقال دهنده خوبی برای حرارت هستند، پوشیده می شود.
استیل ضدزنگ در صورتی که بیش از حد گرم شود گاهی دچار از رنگ افتادگی رنگین کمانی می شود که می توان با استفاده از استیل شو آن را برطرف کرد.
3- ظروف پخت و پز از جنس فولاد سخت
ماهی تابه ها معمولا از جنس فولاد سخت ساخته می شوند، زیرا فرآیند گرم وسرد شدن آنها به صورت سریع و یکنواخت صورت می گیرد. ظروف از جنس فولاد سخت نیز باید قبل از اولین بار استفاده توسط روش های شستشوی خاص خود برای این کار آماده شوند.
4- ظروف پخت و پز از آلومینیوم
دیگ و ماهی تابه آلومینیومی انتقال دهنده های بسیار خوب حرارت هستند که سبک بوده و نیز قابل شستشو در ماشین ظرف شویی می باشند. فرآیند قرار دادن لایه حفاظتی از طریق آنودایز کردن آلومینیوم باعث سخت و محکم شدن آن می شود و رنگی خاکستری به آن می دهد. اما آلومینیوم سخت شده از طریق این فرآیند نسبت به تغییر رنگ در ماشین ظرف شویی آسیب پذیر می شود.
ظروف آلومینیوم چند لایه نوع دیگری از ظروف هستند که ضخیم تر و محکم تر از آلومینیوم فشرده شده معمولی است. اما به دلیل سنگین تر بودن این نوع ظروف، استفاده از آنها در ماشین ظرف شویی ایمن نیست.
5- ظروف پخت و پز مسی
کارآمدترین فلز ناقل گرما مس است. مس سریع و یکنواخت گرم می شود و سریعا به تغییر درجه حرارت واکنش نشان می دهد. ظروف مسی به تلاش بیشتری برای مراقبت و نگه داشتن آنها در وضعیت مطلوب نیاز دارند و حرارت زیاد می تواند موجب تغییر و ترکیب رنگ در آنها شود. مس همچنین می تواند با برخی غذاها واکنش نشان دهد و موجب تغییر طعم و رنگ غذا شود. برای حل این مشکل بسیاری از ظروف توسط استیل ضدزنگ یا قلع پوشانده می شوند.
6- ظروف پخت و پز چند جنسی(ترکیبی از چند لایه از جنس های مختلف)
از آنجایی که هیچ جنسی نمی تواند کامل و بی نقص باشد، در این ظروف از چند فلز همزمان در دیگ یا ماهی تابه استفاده می شود. ظروف چند لایه معمولا دارای لایه مرکزی از جنس مس یا آلومینیوم هستند. این امر به خاطر این است که این فلزات گرما را به خوبی و به صورت یکنواخت منتقل می کنند. لایه داخلی ظروف از جنس استیل زد زنگ یا پوشش نچسب است. همچنین لایه داخلی می تواند ترکیبی از چند فلز مختلف باشد. این ترکیب موجب می شود که ظروف چند لایه محبوب ترین و رایج ترین نوع ظروف برای پخت و پز باشند.
7- ظروف پخت و پز نچسب
پوشاندن لایه های داخلی ظروف با استفاده از پوشش های نچسب می تواند عمل پخت و پز و نیز شستشوی ظروف را بسیار آسان کند. از آنجایی که ظروف نچسب روغن کمتری مصرف می کنند می تواند به طور ویژه برای کسانی که به میان تنه (کمر) خود اهمیت می دهند، مناسب باشد. شما باید همواره مراقب باشید که روی لایه نچسب خراش ایجاد نشود. البته برخی از ظروف دارای چند لایه پوشش نچسب هستند که تا حدودی این مشکل را کاهش می دهد. یک ظرف خوب حداقل سه لایه دارد و انواع بسیار خوب ظروف حتی تا 7 لایه نیز دارند. این لایه ها سطح صافتر و ماندگاری بهتری را برای ظرف فراهم می کنند. از ظروف دارای پوشش سیلیکونی به دلیل واکنش زیاد آن با روغن های حیوانی بهتر است پرهیز شود.
انواع دیگ و ماهی تابه ها
1- دیگ و ماهی تابه چدنی
بسیاری از آشپزها معتقدا که آشپزخانه بدون وجود یک ماهی تابه سرخ کردنی چدنی کامل نیست. ماهی تابه های چدنی سنگین برای سرخ کردن و نیز پخت غذاهایی که به حرارت بالا در مدت زمان زیاد نیاز دارند، بسیار مناسب است. ماهی تابه چدنی در مقایسه با سایر گزینه ها برای سرخ کردن، غذا را به صورت کامل تری سرخ می کند. عیب چدن می تواند این باشد که تمیز کردن آن دشوار است و از نظر وزن نیز از سایر ظروف سنگین تر می باشد.
2- دیگ و ماهی تابه نچسب
ظروف نچسب برای کسانی که به سلامتی خود اهمیت می دهند و می خواهند از بکار بردن روغن اضافه خوداری کنند، بسیار مناسب می باشند. نوآوری های جدید در ظروف نچسب آنها را در مقابل کنده شدن لایه نچسب مقاوم تر کرده است، ولی با این وجود این نوع ظروف هنوز برای کسانی که فراموش می کنند که نباید از گفگیر فلزی استفاده کنند بهترین نوع نیست. دیگ و ماهی تابه های نچسب معمولا از سایر ظروف سبک تر هستند و پاک کردن آن ها نیز آسان تر است. استفاده از این ظروف در درجه حرارت های ملایم بسیار مناسب است.
3- دیگ و ماهی تابه لعاب داده شده
بسیاری از ظروف پرطرفدار امروزی توسط لایه های نچسب یا سطح فلزی دیگری پوشش داده می شوند. سطح خارجی دیگ به صورتی است که از نظر زیبایی کامل باشد. مهمترین چیزی که هنگام خرید یک دیگ لعاب داده شده باید در نظر داشت، این است که سطحی که با غذا در ارتباط(سطح پخت) است از چه جنسی ساخته شده است. سطح پخت لعاب داده شده مسی توزیع یکنواخت حرارت را منجر می شود ولی سطح نچسب علاوه بر برخوردار بودن از این ویژگی، سطح خارجی لعاب داده شده زیبایی را فراهم می کند. نگرانی موجود در مورد ظروف لعاب داده شده این است که سطح خارجی ظرف بسیار گرم می شود، زیرا این لعاب ناقل خوبی برای گرما است.
نکات مربوط به دیگ و ماهی تابه ها
اگر شما یک آشپز معمولی هستید، ظروف بدون دسته می تواند برای شما کافی باشد. بسیاری از تولید کنندگان، محصولات بدون دسته فلزی که ناقل گرما هستند تولید می کنند. اگر شما قصد دارید ماهی تابه خود را با دست خالی بلند کنید و یا آدم فراموش کاری هستید حتما باید از نوعی استفاده کنید که دارای دسته های پلاستیکی باشد. نکته دیگر، توجه به وزن ظروف می باشد چرا که برداشتن ظرف سنگین نیاز به دسته را برای ظرف محسوس تر می کند.
به طور کلی ظروف چدن، استیل و سایر ظروف ساخته شده بر پایه فلز سنگین تر از ظروف آلومینیومی و ظروف نچسب هستند.
ماهی تابه کباب پز در مقابل ماهی تابه مخصوص سرخ کردن
ماهی تابه کباب پز و نیز ماهی تابه سرخ کردنی هر دو دارای کاربردهای خاص خود هستند. در حالی که تشابهات زیادی بین این دو وجود دارد، هر کدام از آنها در حوزه خاصی به صورت ویژه مورد استفاده قرار می گیرند. ماهی تابه سرخ کردنی معمولا برای آماده کردن قطعات بزرگتر گوشت به کار می رود، زیرا دارای طراحی عمیق تر بوده و به گوشت اجازه می دهد با عصاره خود پخته شود.ماهی تابه کباب پز، ته کم عمق تر و چاک دار دارد. عمق کمتر باعث پخت سریعتر غذا می شود و سبب می شود که قطره های چکیده شده به قسمت زیرین ماهی تابه برود.
قطعات رویی و زیری
ظروف کباب پز دارای دو قطعه جداگانه می باشند. ماهی تابه عمیق و محکم زیری که به آن ماهی تابه چکانیدن گفته می شود وماهی تابه چاک دار بالایی. ماهی تابه کباب پز می تواند یک ماهی تابه تکی عمیق یا ماهی تابه عمیق به همراه درب آن باشد. برخی از سرخ کن ها دارای سبدی برای بالا آورن گوشت یا غذا داخل آن هستند. هر دو نوع ماهی تابه می توانند از مواد مشابهی ساخته شوند. معمولترین مواد مورد استفاده استیل زدزنگ و و آلومینیوم مقاوم شده است. مواد دیگر مورد استفاده عبارتند از استیل و چدن لعاب کاری شده و نیز آلومینیوم و مس. برخی نیز دارای سطوح نچسب هستند.
سرخ کردن و کباب کردن
پخش گرما از بالا، یا ازپایین: تفاوت اصلی بین انواع ظروف مشابه پخت و پز مربوط به جهت پخش منبع گرما در اجاق می باشد.استفاده اصلی ماهی تابه مخصوص سرخ کردن برای پخت در درجه حرارت بسیار بالا و گرمای پخش شونده از سمت بالای اجاق می باشد. ظروف مخصوص کباب کردن نیز برای حرارت بالا طراحی شده اند ولی در آنها گرمای پخش شونده از سمت پایین اجاق می باشد.
بزرگ و کوچک
هر دو نوع ماهی تابه ذکر شده در بالا در اندازه های مختلفی تولید و عرضه می شوند. ماهی تابه های کوچک گرد می توانند برای آماده کردن یک قطعه کوچک گوشت یا مرغ استفاده شوند در حالی که مدل های بیضی شکل بزرگتر می تواند برای آماده کردن قطعات بزرگ مانند ران یا بوقلمون استفاده شوند. اگرچه تمام ماهی تابه های کباب پز دارای عمق کم هستند ولی تعدادی از آنها واقعا کم عمق هستند
لایه های داخلی و خارجی
هر دو نوع ماهی تابه برای پخت گوشت، غذای دریایی، مرغ و سبزیجات می توانند استفاده شوند. ماهی تابه کباب پز به عصاره و چربی های اضافی گوشت و غذا امکان می دهد که از آن جدا شود و ماهی نابه این مایعات را ذخیره می کند، که می توان از آنها بعدا استفاده کرد و یا اینکه آنها را دور ریخت.ماهی تابه های سرخ کن برای بسیاری از انواع گوشت ها مناسب هستند و مخصوصا برای آماده کردن غذا با استفاده از عصاره و چربی خود گوشت، زمانی که نخواهید نتیجه پخت غذای خشکی باشد، بسیار مناسب می باشند. پخت آرام قطعات بزرگ گوشت در یک ماهی تابه سرخ کن اگر چه کم کالری نخواهد بود ، ولی گوشت را ترد و آب دار باقی می گذارد.
👈مشاهده و خرید پربازدید ترین ظروف پخت و پز + قیمت👉
در هنگام خرید ظروف پخت و پز به چه فاکتور هایی باید دقت کنیم؟
1- جنس ظرف پخت و پز
یکی دیگر از مهم ترین نکاتی که حتما باید در هنگام خرید سرویس پخت و پز به آن توجه داشته باشید جنس قابلمه ایست که خریداری میکنید .سعی کنید با توجه به مزایا و معایبی که هر کدام دارند بهترین را برگزینید . در ادامه این مقاله قرار است انواع سرویس قابلمه به شما معرفی شود تا بتوانید بهترین سرویس قابلمه را خریداری کنید .
2- سایز و اندازه
یکی از اولین نکاتی که در راهنمای خرید سرویس پخت و پز باید به شما بگوییم ، سایز و اندازه سرویس پخت و پزی است که میخواهید خریداری کنید . سایز و اندازه سرویس را باید با توجه به تعداد افراد خانواده خود انتخاب کنید .
3- جنس دسته ظروف پخت و پز
یکی دیگر از نکات مهم سرویس پخت و پز که سبب میشود امنیت شما تامین باشد جنس دسته های سرویس پخت و پز است که بهتر است یا از جنس خود قابلمه باشد یا دسته های برنجی و آهنی داشته باشد . دسته های پلاستیکی هر چند که از جنس نسوز باشند باز هم بر اثر حرارت دیدن مقاومت خود را از دست می دهند.
4- سالم بودن ظروف پخت و پز
نکته بعدی که باید حتما به آن دقیت کنید سالم بودن قابلمه است . این نکته به آن معناست که هیچگونه ترکیب شیمیایی وارد غذای در حال پخت نشود که بخواهد سلامت ما را تحت تاثیر خود قرار دهد.
5- قیمت
قیمت سرویس قابلمه یکی دیگر از نکاتی است که در راهنمای خرید سرویس پخت و پز میخواهیم به شما گوشزد کنیم . حتما پیش از خرید ، بودجه خود را معین کنید و سپس با توجه به آن بهترین سرویس پخت و پز را انتخاب کنید.
سوالات متداول در مورد ظروف پخت و پز
بهترین برند های ظروف پخت و پز چه برند هایی هستند؟
بهترین برند های ظروف پخت و پز به ترتیب اولویت عبارتند از : تفال (Tefal)، بی وی کی (BVK)، زرساب (Zarsab)، کاندید (Candid)، هاردستون (Hardstone) و…
بهترین جنس قابلمه برای پخت و پز کدام است؟
قابلمه های چدنی به دلیل مقاومت بالا ، قابلمه های پیرکس و شیشه ای به دلیل سالم بودن و قابلمه های سرامیکی به دلیل کاملا نچسب بودن آن ها بهترین جنس قابلمه برای پخت و پز هستند .
قابلمه استیل یا تفلون ؟ کدام یک بهتر است؟
چند سالی است که استفاده از قابلمه های تفلون به دلیل روکش داخلی که دارد و ممکن است هنگام پخت و پز با غذا مخلوط شود کاهش یافته است و بیشتر قابلمه های استیل هستند که روی کار آمده اند .
معرفی 19 مدل از پرفروش ترین ظروف پخت و پز
درحال دریافت محصولات منتخب ...